Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Program Dietku: Diet Atkins

harini aku stat Diet Atkins




apakah dia diet Atkins..
nnt cerita ye...

kita tgk progress minggu pertama tanpa karbo...
tanpa sebarang mknn sampingan.. jusmate, shaklee, herbalife or wat so ever

smlm soping kat Cool storage kaw2 bl stok mknn seminggu...
nak diet mmg mkn byk duit...
tp hasil dia.... insyaallah... kena betul kental xmkn nasi bagai...
insyaallah boleh..
dulu pernah buat diet atkins ni..
diet b4 ngandung imran dpt turun kat 10kg xmkn nasi jugak...
kali ni sbb dah lama xdiet...
mmg agak berat... 
tadi bau opismate bakar roti toast-em mcm nak terkam je...
tp kuatkan semangat... tabahkan hati ila oi..

yg nyata jugak...
basikal lama dah turun bawah dah...
lama tersimpan dlm bilik kerja hubby xpernah guna kat 5thn...
sian...

ni basikalnyer...
kiki....
irfan jadi model menyebok..
nnt leh senaman pagi2 dlm 15-30 minit...
dulu 15-30minit tu guna utk pumping susu..
stat last week aku x pumping lg dah..
so..kita tukar rutin dr dok relex tunggu susu penuh ke bekerja kuat buang lemak kat badan ye dgn mengayuh basikal...

ok dah.... 

4 comments:

mama lieyna said...

Bagus bagus...,. Exercise basikal tu pun bagus lah... chaiyok2x...
Adooi eina pun nak kena diet la, tapiiii...semangat kurang kental ni, camna..hehe..

syawalsimpsons said...

chaiyok2 kakak

shuweet said...

hahah..aku ni dari sehari ke sehari nak start diet atkins nih..nan adoooo...good luck

Iela Fazielah said...

shuweet: stat la buat.. insyaallah boleh... dptan menu diet atkins tu... mmg seronok diet ni.. sbb mknn byk variety

Related Posts with Thumbnails