Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Contest Gaya Si Comel Berbaju Raya

lama dah xjoin contest..

k.. contest best ni... anjuran BabyIbu & Azzamoro...
 dan sponsor2nyer adalah:


view syarat2 dulu ye:

Tempoh

25 September 2010 - 31 Oktober 2010


Cara Penyertaan
Pertandingan dibahagikan kepada Kategori A (Boys) dan Kategori B (Girls)
Pemenang akan dipilih oleh juri yang dilantik


Syarat Penyertaan

1. Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini ~dahhh~
2. Membuat entri mengenai contest ini diblog anda ~dahh~
3.Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda bergaya dengan berbaju raya  (berbaju raya = baju kurung/baju melayu) ~ok~
4. Jika anda mempunyai beberapa orang anak, boleh upload satu (1) gambar untuk setiap anak. ~ 1 je yg layak pung~
5. Sila nyatakan nama si comel dan umurnya ~ok~
6.Pertandingan terhad kepada si kecil berumur 1 hari hingga tidak lebih 4 tahun pada tarikh akhir pertandingan. ~noted~
7. Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke BabyIbu, Azzamoro dan semua sponsor (no link back will be disqualified) ~okes~
8. Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini.~ orait!!!~

meh lihat gambrnyer ye....

Nama: Muhammad Iman Irfan
Umur : 1 tahun 5 bulan


sesape nak join leh klik kat sini ye

6 comments:

MamaYatie said...

ensemnya irfan..

saya tag iela join contest
http://dis-mysimpleworld.blogspot.com/2010/09/blogger-tegar-perlukan-domain-by.html

Farra Dhelina said...

ENCEMMM!! gdluck!

lydzar said...

irfan, songkok tu letak kt kepala la, bukan kt lantai hihihi

same je ngn hadif takmo pakai songkok

Iela Fazielah said...

mamaytie.. nnt ila buat contest tu

Iela Fazielah said...

farra: tq ye

Iela Fazielah said...

itule pasal... punyerle susah nak suruh dia pakai songkok

Related Posts with Thumbnails