Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

opis PKU mmg best!!!

smlm.... ada taklimat bulanan PKU...
tiap2 bulan mmg wajib buat... apa2 aktiviti terbaru akan diupdate masa ni
dan paling seronok kami dpt mkn free
w/pun yg xbestnyer dibuat pada waktu lunch...
terpaksa buat waktu lunch sbb kami perkhidmatan perubatan & pergigian
waktu opis hour patient lak nak jumpa Doctor kan..
biasanye kalau aku ngantuk.. aku tido ms dgr taklimat tu.. slamber je

**aku tak tau apsal muka aku nampak bertambah gemoks ni

ok.. bulan ni memandangkan baru pas raya...
taklimat kali ni merangkumi taklimat bln ogos skali..
disbbkan puasa.. bln lepas xbuat le taklimat
n fyi jugak....
biasanya tiap2 bulan akan ada majlis penyerahan kad bday pada staf yg lahir dibulan berkenaan dan last skali acara potong kek beramai2....

jadinyer... bln ni mmg la sgt meriah sbb celebrate bday ku kan...
xde la aku tido time taklimat tu...
yg paling best skali... menu lunch xmain la nasi beriani or nasi lauk
kami request nak mkn maknn hari raya lah....
so... b4 taklimat... dimulai dgn persembahan lagu raya dari kami2 yg volunteer nak nyanyi ramai2 kat depan pentas...
aku... tak terkecuali nak nyanyi gak.. ahaks...
meh layan gambor ye

nyanyian lagu raya Suara Tadbir (P.Ramlee) dilead oleh Dr. Fauziah ...
bersemangat kan rupa aku menyanyi... ???

pas nyanyi... kami pun dengar taklimat

pastu majlis diserahkan pd pegawai kami utk aktiviti Kelab Kebajikan & Sukan PKU bagi aktiviti penyerahan kad bday utk staf yg lahir bulan Ogos & September 2010
aku pun tak terkecuali kan

kad bday disampaikan oleh Dr. Yahaya (Ketua PKU) diiringi oleh Dr. Ahmad Kamarul (Pengerusi Kelab)

pastu last skali....
aktiviti nyanyian lagu bday & potong kek beramai2



giler glam aku nie... ahahah

ni aksi xsabar nak mkn kek!!
I LOVE CAKE!!!


sedapnyer strawberi nih!!!! yum2!!!


pastu pelagi..
aktiviti amik makanan pulak la...
terpaksa di tapau supaya senang nak mkn n xde problem mknn abis

inilah juadahnyer..
lemang 3 ketul, nasi impit 5 ketul, sambal kacang & rendang ayam + sagu

kenyang giler tengahari smlm....

ni yang buat aku sentiasa sayang kat PKU ni...
xpela jd kuli cabuk ada degree ..
janji... keje n environtment best!!!!
ahahaha...


5 comments:

mama tisya said...

rugi la saper tk suka kek kn..dapnye..yum2

lydzar said...

bday gath PBJV esok..yeay! makan free, makan kek!

Iela Fazielah said...

mamtisya: betul tu.... rugi sape xsuka mkn kek... bg kat ai jewww..ahaks!!

Iela Fazielah said...
This comment has been removed by the author.
Iela Fazielah said...

lydzar: opis kamu pun best kan... bos siap bg duit raya lg.. jeles akak...

Related Posts with Thumbnails