Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

kursus T.O.T

salam jumaat uolls....utk 4 hari ni....

aku di Ibu pejabat kebangsaan Bulan Sabit Merah Malaysia
 menghadiri kursus Training of Trainers bg memperbaharui sijil Jurulatih BSM
 sgt seronok....




kena pulak ni 1st time samapai kat bangunan baru IPK BSM lepas dia pindah dari Jln Nipah Ampang (blkg Hosp. Glenigles) ke Lengkok Belfield, off Jln Wisma putra (blkg Dewan Bahasa)



serius tempat dia sgt cantik....besar dan lapang...kebetulan mereka sedang prepare bot dan brg mknn utk dibawa ke Kuantan bagi operasi menyelamat m,angsa banjir di pahang...

proses packing barang utk dihantar ke mangsa banjir di pahang


nmpaknyer 4 hari termasuk sabtu dan ahad menghabiskan cuti di BSM....neway...
 dpt kit 1st Aid yg sgt compact
ni cenderamata..


2 comments:

mama lieyna said...

Best juga kan join program gini :-)

Pnh join kursus first aider kt ofis ni, 2 tahun je valid..huu..

adianiez AIDA said...

seronok nyer ilah !!!
aida tot for gst jer la skang ni...

Related Posts with Thumbnails