Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

aku kaya... aku jutawan segera....

hahahaha..

status ku sekarang..... JUTAWAN!!! diulangi JUTAWAN....
hahaha
aku ada berjuta-juta wang.... wang rupiah... hehehe

td tengahari...
 kwn gi tlg tukarkan duit rupiah...
ari jumaat ni nak gi bandung... lalalalala
xsabar no....

tadi dok belajar kira duit nak convert dr RM ke Rp....
 kang nnt kena kelentong ms bl barang kang... hehehe
harga tukaran wang asing utk RM ke RP - RM1.00 = RP2,747..


xdapat bayang suasana kat bandung nnt tu... oh.. bandung.. xsabar nak gi sana

2 comments:

nza said...

sronoknya..mcm akak lak xsabar2 nk g nie...he..
hati2 ye ila masa kt sana, org2 sana suka ambil ksemptan espclly ttg harga mknan n pngangkutan...bila depa tau rakyat msia, mulalh mcm2....jgn lupa calculate setiap kali brbelanja ok cz kak nza prnah kena tipu masa g medan dulu....enjoy!!!!

Iela Fazielah said...

kak... kalau nak tau.. trip ila ke bandung ni ila byr include tmbng flight, bas ulang alik ke lcct, makan dan pengangkutan di bandung, levi, sgala mcm la dah dibayarkan.. bwk duit utk soping je... tu yg syok sgt tu..

tp thanks atas nasihat akak tu... ila akan berhati2...

Related Posts with Thumbnails