Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

my 5th anniversary dinner + my dad's 58bday

n3 ni dah hampir nak basi... sbbnyer gmbar lambat uplad dlm komp. ku ini.. bukan pe.... bz sgt... mklumlahkan last week seminggu xkeje.. bos lak minggu ni xde... mengejarkan dia b4 cuti main golf.. tu yg bz tu...

hehe.. kalau tgk n3 aku dari 28th may aritu aku xwish pun heppy anniversary to myself n my hubby.... eceli.. i pun terlupa.. hahahha...lg pun mmg nak skalikan masukkan n3 smbutan my 5th weding anniversary + b'day abah ku yg ke 58thn... kami mkn dinner kat kedai A-Azmi Garden kat Sentul.....

thanx to my sister along yg tolong organize...
last year pun mkn kat tmpat yg sama gak...
mkn beramai2 adik beradik tong tong duit belanja mak & abah...
tp thn ni spesel sbb diaorg siap blkan kek utk kami....

jom layan pics ye...


rupa tempatnyer
antara menu nyer.... ikan siakap stim limau
seafood tomyam, ikan kembung berlada, air carrot susu 2 teko & tembikai laici 1 teko
kerabu mangga, kailan ikan masin, sotong n udang tepung.. eh banyak lah...


piqah yg kelaparan... muka bad mood..
mama pun kelaparan tp muka control lagih....
irfan ngan pak uda ajil..

irfan ngan atuk.... atuk sgt sayang dgn irfan sbb irfan ngam dgn atuk


aktiviti mkn beramai2...
dari kiri tudung oren - along, siti, abah, fadlisyah, nuyun, manja


mama suap irfan
budak kecik ni.. sume dia balun.. sup ka, mee ka, nasi ka, ikan ka, ayam ka...ahahaha




aktiviti nak potong kek


sape punyer bes day la tu.. syafiqah ke.. atuk nyer


b4 balik bergmbar adik beradik - masa ni aku jd juru cam


yang ni along lak jd juru cam..hehehe..

makan kat kedai ni mmg superb..!!!! tp tulah.. along ngan adik sudah order menu yg kebanyakannyer masam2 semua.. sib baik xsakit perut... tp sbb terlalu kenyang xlalu nak makan kek... syafiqah je boleh mkn kek smpai 2 potong...

lastly...
to my abah..
selamat hari lahir..
semoga panjang umor n murah rezeki...

to me n hubby ...
i love u so much..
moga hubungan kita berkekalan..
ceria dan saling sayang menyayangi hingga akhir hayat kita...
amin

6 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

happy anniversary...semoga ikatan cinta makin kukuh & berkekalan sehingga ke akhir hayat

Iela Fazielah said...

anje: tq...... amin..

nza said...

hepi besdy utk abah iela n hepi annversry...semoga sntiasa diberkati ALLAH...amin...

Iela Fazielah said...

tq kak nza

skbohorbaru said...

huhu... walo lmbt.. ttp nk wish gaks... selamat segala2nya... amin.. huhu...

Iela Fazielah said...

tq.... ni mesti along zilah nie....

Related Posts with Thumbnails