Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

iranian bread... sedap beb

harini dpt rezeki mkn roti iran... al-kisah.. ada sorang student iran ni.. sungguh peramah.. dia selalu wat claim hospital dtg jumpa aku.. 1 hari tu dia sudah offer kitaorg rasa roti iran.. roti ni sungguh sedap n panjang.. sepanjang lengan...

arini dia dtg sbb nak amik cek.. rezeki aku n kwn2 opis.. dia bw 2 ketul roti iran ni.. kebetulan ms dia smpai ni kami 1 opis br nak b/fast.. jg aku jamulah roti iran ni kat kakak opis n sorang doctor aku ni.. wah.. punyerlah suke doc ni n beberapa org MC-MC  ni...

pastu doc ni pelagi.. tanya kat aku aku tau ke kat mana minah iran ni beli roti ni.. aku ckp aku tau.. minah iran ni ckp dia beli kat Kedai roti Iran kat bwh kondo South City Plaza... pelagi.. tgharitu dia ajak aku gi sana gi beli roti...

aku pun pelagi.. amik orderla... kat 10 biji roti diorg tempah.. ms kat sana.. ada 1 kedai groceries Iranian gak.. sume makanan segera Iran ada jual.. dgn cheese iran, air dlm botol, keropok cekedis, coklat, mcm2 ada.. aku rembat la air BARBICAN perisa peach ni dan roti iran ni.. nak tgk?? ni dia.. sedaptau..





bukti panjang dia sepanjang lengan ku.. huhuhu

roti ni leh cicah ngan smbal ke.. kari ke... mkn bubuh tuna ke.. sardin ke.. cicah air ke.. mkn camtu je pun sodappp..haha.. lepas ni leh beli lagi...

4 comments:

lydzar said...

mak aii besar sungguh roti tu..

Iela Fazielah said...

mmg besaq giler!!! tp harga murah je Rm2.50 sebiji

nza said...

besarrrrrrrnya.....boleh mkn bbrapa org tu...

Iela Fazielah said...

mkn 6 org kot... ila mkn dah 3 hari xabis2 nih...

Related Posts with Thumbnails