Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Update Mahligai Impiana 95%...

Smalam.. on FB.... pastu teringat nak masuk Paragon 202 Commity kat FB.. kalau nak tau.. w/pun kami ni pembeli rmh Paragon 202 Lestari Putra masih belum masuk rmh lg... tp kami dah kenal jiran tetangga kami.. thanx 2 FB yg menemukan kami semua... jadi.. byk gak berita terbaru kami update n kongsi sama2 kat sini...

So.. latest citer update by Izzah... dia dgn rajinnyer telah berjalan kaki dan menjenguk-jenguk rmh kami yg kini hampir 95% siap... dan bertanyakan pada 2 stooges kat paragon tu... maybe bln 7 kot baru betul2 siap.. masuknyer entah bile.... mcm2 la... so aku copy upload gmbar yg izzah ambil tentang persekitran rmh yg sudah siap.... so layanz je lah ye.. sory gmbar kecik cangat..

pandangan hadapan... jalan dah Tar... pokok dah tanam... tp tiang letrik xde lg...

depan rmh... gate dah pasang... bell dah pasang.. laman dah simen..

dari depan pintu sliding door ke dapur..
tiles dah lama pasang..
pintu bilik stor pun dah pasang tp belum cat putih lagi

ni dapur... panjang 7 kaki je...
anak si izah ni comey betul..


master bedroom... lantai dah lamina.... cermin dah tinted

toilet dah pasang bowl n sink pun dah siap


laman belakang dapur - 5 kaki... tanahnyer 1 kaki...
lepas la tanam serai n daun pandan ni.. hehehe

so.. sekian update terbaru tentang mahligai impiana ku... moga cepat siap... tp yg nyata.. dah 2 bln overdue dr completed date ni.. lg lambat siap.. lg byk paragon kena byar kat kamiorg.. hahaha

4 comments:

~ Ibu ZAAZ ~ said...

musti sangat teruja kan? tumpang seronok nih. lama betul akak tak bejalan2 kat blog jejiran. he he

lydzar said...

best nya kak ilah nk masuk umah senidir. umah teres plak tu..best nyaaa best nyaaaa

Iela Fazielah said...

hi ibu zazz.. lama xjenguk.... sgt2 la teruja... mak abah,mertua kawan2 sume tanya bila rmh nak siap.. xdpt den nak jwb..hehehe

Iela Fazielah said...

lydzar: best2.. tp xbest sbb dah lama sgt menunggu nih.. rumah kamu tu siap cepatkan??? menci aaa... abis perabot2 yg dah diushar sumer dah abis sales dah...

Related Posts with Thumbnails