Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

family dinner lg kat Mohd Chan Abdullah Restoren Bangi

ari sabtu lepas.. family hubby ku ajak mkn dinner kat Restoren Mohd Chan Abdullah kat Bangi.... makan2 ni sempena bday bapak mertua ku yang ke 56tahun ...
jadinyer... ini 1st time ever anak2 bapak belanja bapak n ibu mkn.... slalunyer bapak yg belanja... hehehe (aku tak masuk share, aku tumpang mkn je..haahhahah)
oh ye.. kalau nak tau belah hubby aku mmg panggil ayah dia dgn panggilan "BAPAK" okeh!!
i like it!! mcm zaman dolo2 lak kan?? hehehe

ok... jam 8.30 mlm kitaorg smapai kat restoren ni sbb cari2 xjumpa2.. last2 uda kena jemput kitaorg dr depan Az-zahra... (sedngkan dah dekat dah tu.... direction bg xbetol.....)... syafiqah mmg dah kebulor dah... maklumle.. org nak belanja.. mama dia mmg dah simpan perut... irfan sampai tertido2.... xdapek irfan makan.. sian irfan.. tp abis diet mama mlm tuh...

lauk yg diorder mmg byk giler hokeh!! kaw-kaw punyer order.... jom layan pics


ini restorennyer... pekerja pun nanpak byk cina je tp pengunjung byk melayu yee


kami yg baru sampai...sian irfan dia tido... penat sgt tu


borak2 sementara tunggu order tiba...
dari kiri bapak, ibu, fahmi (adik bongsu), wana (wife uda) n uda


syaifqah asyik teguk air je... dah lapor sgt kata dia... n papa


makanan dah smpai.. antara menu yg diorder
sup ikan yu, tomyam, ikan siakap stim, butter prawn, sotong tepung, sayur campurm ketam msk cili pedas, ketam mask kicap kot.. byk lg lom sampai ni


gmbar ni yg kiri skali tu my sista in law...

kami bertiga...


fiqah n uncle hakim

pastu aktiviti mkn2 lah ye.. syiok mkn smpai lupa snap gambar...
kena pulak irfan tido dgn lena.. tiada gangguan beb...



alhamdulillah...
kenyang betul mlm tu...
tp nasi aku mkn sparuh je... yg lain mkn lauk je lah...
pastu borak2 jap n last skali bapak bg ucapan pada anak2 dia..
aku dpt dengar sparuh je sbb fiqah lak tiba2 nak terberak la pulak...ptong betulla fiqah ni

last skali b4 balik sempat aku snap gmbar suasana kat restoren nih...


so pada sesapa nak cuba mkn kat restoren  Mohd Chan ni.. aku cadang kan... boleh cuba.. rasa ok.. harga pun okeh... dgn menu dorang order yg byk tu n mkn utk 10 org.. harga xsmpai Rm400 pun.. kira okey la.... sekian update utk mlm sabtu lepas 05.06.2010

2 comments:

azira said...

ila tahun 1954 da ..so rasanyer campur tolak yg ker 56 tahun la

Iela Fazielah said...

alamak... salah tulis da.... silap tekan culculator... hehehe

Related Posts with Thumbnails