Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

"mamaeja & JJC 1st Giveaway : Cutest Baby With Hat Contest"

"mamaeja & JJC 1st Giveaway : Cutest Baby With Hat Contest"

collaboration with

setelah beberapa lama xmen"join"kan diri dlm dunia contest mengontest ni... kali ni cari masa nak join contest anjuran mamaeja & JJC 1st Giveaway contest ni...

sgt menarik dan serius daku mmg suka bab jahit menjahit ni.. kot-kot ada rezeki irfan kali nih...

jom tgk syarat2 penyertaan nyer:
syarat2 nye:



1. Mesti copy contest banner & jarumjahit kat atas ni dan tampalkan ke page contest dan juga sidebar anda. Make sure both page contest dan sidebar tu dilink balik ke blog mamaeja dan blog jarumjahit ek..kalau x... hehehe, faham2 la ye :) ... Mesti juge letak title ~~ mamaeja & JJC 1st Giveaway : Cutest Baby With Hat Contest ~~ kat blog post anda ye.. tajuk lain x bleh tau!



-dahhh-



2. Macam biasalaaaa.... mesti jadi follower http://mamaeja.blogspot.com/ dan juga follower http://jarumjahit.blogspot.com/

~pun udahhh~
3. Jangan lupa tulis sikit kat dalam contest anda tu, ngape anda suke/tak suke blog mamaeja nie..


~ okey... nape saya suke blog mamaeja ni....act.. saya baru je menjenguk2 blog mamaeja ni... tp sedikit catitan nape saya  suke blog mamaeja sbb blog dia have a nice background..warna pinky yg cute.. ada capaian cepat kat top blog utk senang nak jenguk2 ke blog or n3 lain.. juga suke baca cerita tntg little prince Assyura yg acapkali memenangi contest2 yg mama dia join...~


4. letak satu keping je (SATU je tau, bebanyak kang pening!) gambar anak anda/anak sedara/sesiapa saje yg ada pertalian darah dengan anda. Contest ni terbuka kepada bayi/kanak2 berumur dari 1 bulan - 3 tahun sahaja (max betul2 sehari sebelum 4 tahun):p
~ ini gambar yang dipertaruhkan~




Nama: Muhammad Iman Irfan
Tarikh Lahir: 30 April 2009
Nama mama: Ilah Fazilah

cerita tentang gambar ni:

Gmbr ni adalah gambar 1st time irfan pakai topi nie.. mama baru beli topi baby KIKO kat parkson Alamanda.. saje je mama belikan cap baru utk irfan.. kalau x irfan syik pakai topi lembu dia je.. so cute n comey... kebetulan pulak.. baju dia sama warna dgn cap tu... 
p/s:  siap buat n3 lagi pasal cap baru ni tau!!! leh click sini...




5. Jangan lupe letak nama bayi, tarikh lahir, nama anda, email dan ceritalah sikit ttg gambo tuh ye!



-dahh-



5. tarikh tutup contest ni tepat jam 11.59 malam, on 17 June which is a month from now. lambat anto, surat menyurat x dilayan ye :)



~okey... dihantar sudah~



6. last but not least, jgn lupa letak link contest anda kat ruangan comment :)

~ also done!~
so.. sesape nak join.. leh clik kat banner seblah tu ek..!!!
to puan organizer.. pilih lah irfan jadi pemenang nyer ye!!!! :P
(just for my future improvements)

8 comments:

lydzar said...

cute jer irfan pakai topi. hadif pulak jgn harap dpt letak pape atas kepala dia. kompom dia buang. rimas katanya :)

Iela Fazielah said...

uih.. pandai hadif cakap :rimas" tu.. hahaha.. ala... budak tembam tu pun sama... kejap je pakai.. pastu dia cabut.. tp xpakai xencem sbb irfan xde rambut...

lydzar said...

hahahah! tu mama dia yg translate bila tgk dia sedaya upaya buang topi dari kepala dia :P

~ Sall said...

aduh...comeinye dik irfan kita. Semoge berjaya.

Iela Fazielah said...

sall: aminnnnn!!!

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tomeyneyr anak teruna ni...good luck k

mama eja :) said...

hai dearie..jgn lupe letak logo JJC kat sidebar ek... dah letak bgtau ye :)

Iela Fazielah said...

dah letak dah...cuba tgk balik... ada tuh...heheh

Related Posts with Thumbnails