Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Saya sudah dibanci.. anda pula???

cheeewah.. tajuk xboleh blah
eceli... ari ahad aritu.. dlm jam 1 tghari..
ada awe kelate dtg rmh ku nak banci..
tp.... kami sekeluarga xdgr daaaa.
sbbnyer semua tergolek atas katil sbb penat soping sakan kat alamanda pg tadi..

aku tau ada org dtg banci pun ptg smlm lepas balik keje
ada 1 surat terselit kat celah pagar rmh
rupanya pg td mamat banci tu dtg lagi....
sian dia.. dtg2 kita xde rmh...
sib baik tinggalkan surat.. bgtau

so pagi ni hubby suruh aku call budak banci tu...
budak kelantan org nyer...
so dia nak interview dlm tipon tp aku nak jwb soal selidik tu secara online je
so.. dia bg aku kata laluan....
kena masuk e-Census



so.. stat dgn register...
pastu dpt kata laluan yg diemel kan
pastu br log in
panjang rupanyer soal selidik ni ye




best jugak jwb soal selidik ni...
dah siap aku print 1 utk simpanan
pasal lepas dah hantar xleh view balik dah...
so..selesai lg 1 tanggungjawab sbg rakyat malaysia..
sekian, terima kasih

4 comments:

Farra Dhelina said...

blm dtg lagi..

Iela Fazielah said...

hahaha.. tunggukan kadatangan org banci...!!

nza said...

awal bln july akak dh dibanci...fuh!!!byk sungguh soalan..smpai barang2 letrik n mcm2 pn ditnya...ttp nk wat camne, dh tugas depakn....
yg kesian bila pegawai banci tu ngadu dihalau org bangsa cina...hu...

Iela Fazielah said...

lebih kurang la tu kak..soalan dlm e-Census ni pun sama.. tanya senarai brg letrik n kelayakan akademik isi rumh... sib baik anak kecik lg.. jd soalan pun pendek...

Related Posts with Thumbnails