Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

kabutnyer rupe blog aku!!!!

adus.. kengkawan.. tlg lah ila.. ila nak tukar temple baru utk blog ila..
tp ila suka warna hitam, merah, dan putih.. pinky2 pun cantik gak... tp tu lah.. xpandai... kalau boleh nak buat jenis 3 column... tp xpandai nak download2.. kang ilang pulak khazanah2 dlm blog ni.. uhuhuh...

aku tgk pun pening.. nnt aku tukar balik ye.. hehehe

5 comments:

Farra Dhelina said...

kak ila, nape tak guna yg design kat dashboard blgspt kita tu? klu guna yg itu, senang je, cuma tuka laout je.confrm tak hilang pya ;)

Dilla Ady said...

ye la kak ila..cam fenin2 lalat nih tgk background akak..meriah sgt la..

btul tu, gune yg template blogspot sediakan pun okeh gak..

lagi satu kalu rajin kena search tutorial la..dilla dulu wat camtu gak..tapi jenuh sket la..berhari2 baru la siap..huhu

lydzar said...

nk tukar layout blog ni, mmg kena duduk diam-diam depan pc/laptop sambil bertenang sambil pilih template..

hehe..

kak ilah try suggestion kawan2 kt atas tu eh

Iela Fazielah said...

okeh kengkawan.. nnt i try...

mlm esok kot free2 baru leh buat... mlm ni blk lambat lg nih

nza said...

xdpt la nk tolong cz akak pn mmg spesis yg xsuka mengodek2 nie.....

Related Posts with Thumbnails