Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Ramly Burger dah tukar packaging

korang... biasa mkn burger keluaran Ramly Burger???
aku mmg tiap2 bulan wajib beli ye...
makanan wajib makan kalau malas masak lauk..
bukan utk buat burger je , tp mkn dgn roti or dgn nasi or
paling rajin sikit aku buat nasi goreng burger...

ok lah.. bkn nak cite kisah aku masak burger
cuma nak bg tau Ramly Burger dah tukar packaging...
burger ayam or daging yg biasa dijual pd 10 keping dah jadi 6 keping je
harga lebih murah sikit sbb dah kuantiti sikit..
n lebih hygine n kemas

ni rupa packing lama

ni pulak rupa packing baru ek



patutlah since bulan lepas bekalan kat care4 xde...
rupanyer dah tukar packaging..
sib baik kat rmh ada kedai Ramly burger ni...
senang sikit nak beli
kalau sesapa tau butik MLO (Moms Little Ones)..
hah!! kedai ramly Burger ni sbelah dia je..
ok.. tu je nak cite... dahhh

8 comments:

mummy_ayu said...

sama la kiter..ayu pun tiap tipa bulan mesti beli..hot dog pun..suka brand ramly nie sebab best & hotdog dia juicy tak kering...

Iela Fazielah said...

mmg best kan keluaran Ramly.. bersih n halal... sedap pun sedap..

Farra Dhelina said...

brand ramly je rasa nya yg ok kan..yg lain..biasa2 je..

Iela Fazielah said...

betul tu farra... tp jenama marina pun sedap jugak.. dia punyer nugget tempura..rasa mcm ramly gak

nza said...

oooo...ilah suka burger ke???sama la dgn3 farah tu..mmg xleh putus stok kt umah....

lydzar said...

haah aritu pon ada beli sepeket sbb harga dia nmpk murah. rupanya sbb dalam dia ada 6 jer..

Iela Fazielah said...

kak nza: 1 family ila suka mkn burger tau

Iela Fazielah said...

lydzar... nampak sgt beli sbb harga je.. hehehe... kalau hubby akak amat teliti.. kuantiti mesti kira selain harga tau..

Related Posts with Thumbnails