Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

oldtown white coffie lg.....

wah..wah... minggu ni minggu bendera jepun sedang berkibar...
jd... ok off diet...
kalau x.. sah2 aku puasa 3-4 hari seminggu nih....
dan disbbkan xdiet..
aku balun sgala mcm benda aku rasa tekak ni nak telan..
sampai kakak opis aku ckp....
"ila ni.. time dia diet... bukan main.... tp bila dia xdiet... semua benda dia telan"
muahaahahaha... bak kata org..
slagi ada nafsu.. harus rasa nak makan je..
kang dah terbaring xelh makan... nyesal pulak..
hahahah (ketawa mcm org gila)

Ok.. cite sbenar nak cite..
nak balas dendam kat papa
tiap2 hari dia sibuk dgn aktiviti dia..
samada balik lambat sbb asyik bersukan (skrg ni kan musim sukan tahunan syarikat)..
main pingpong la... main badminton la...
tu xcampur pepagi dah menghilangkan diri 4-5 jam gi memancing pulak..

jadi.. smlm mama dera papa suruh bw kitaorg jalan2 n belanja mkn...
so... papa pun bw la kami gi jln2 kat jusco bkt mahkota cheras...
tujuan smpai ke cheras tu sbb dia nak gi rmh adik dia utk MEMANCING kat paya dpn rmh adik dia okeh!!!
otak asyik pikir nak memancing je... geram betul
so.....aku pulak protes xmasak pape selain cekodok ikan bilis utk mkn pg..
jd tengahari mau xmau papa kena bw kami gi mkn...
kalau x.. papa pun kebulur xmkn..

smapai kat jusco...
jusco ini sungguh comel ye.. br je bukak buln 4 haritu...
aku request nak mkn kat Old Town White Coffie ni lg..
teringat keowtiow sup dia yg cedap tu...hahaha
kali ni minum kopi lak... hahahha
padan muka papa

ni adegan kami dpt mkn ok...

*hazelnut coffie* & *dark coffie*


syafiqah pung minum kopi gak *cappuchino coffie*
pastu dia ckp "mama.. nape air ni pait!!! xcedapnyer mama"
cian fiqah... dia telan minum air tu kelat2 muka dia...
ni papa punyer keje la yg order.. mama suruh order air choclate...


aku muka heppy ye...dpt pow laki....


adik irfan tido time





yum..yum..yum... sedapnyer


meehoon tomyam.. papa punyer


balik tu.. terus gi rmh uda (adik hubby) utk memancing dan melawat....
jam 5 ptg... blk rmh n mlm tu tgk tv kat disney chanel cite Parent Trap...
habis la seharian ari ahad smlm

8 comments:

Farra Dhelina said...

sedap nya mkn2..mcm nmpk sedap lak meehoon tomyam tu..

lydzar said...

kak ila, kenapa masa period takyah diet? masa tak period kena diet?

rule ape tu?

Iela Fazielah said...

farrah..tomyam tu boleh tahan la...tp sedap lg kat noodle station...

Iela Fazielah said...

lydzar, sbenarnyer akak saje je.. mmg akak ni jenis suka mkn... lg 1 waktu period ni mmg akak rasa asyik lapar je...hehehe

rule cipta sendiri... bila puasa mmg xde rasa lapar pun... tp bila xpuasa... asyik rasa lapar je

Dilla Ady said...

hmmm...tak penah gi la kt sini..teringin..tapi kalu dapat pau hubby baru la bez kan..huhu..jahat..

nza said...

wakaka..kelakar je ilah kenakan hubby dia...sskali wat camtu oklh...manja2 kt org...mmg nmpk cam best la makanan2 tu...tetiba lak lapar...

Iela Fazielah said...

dilla dok kat area mana ye.. mmg best tau gi jusco bkt mahkota cheras ni... ada 1 kedai fotoshoot utk anak2.. 4 kpg gmbr A4 size dgn 2 costume br rm69.. tau..gi la jengah jusco tu

Iela Fazielah said...

kak nza: bkn sekali skala.. slalu gak la... geram kat dia.. lg pun duit dia byk.. asyik abis kat kolam ikan je.. sesekali kena abiskan kat anak bini lak.. hehehe

Related Posts with Thumbnails