Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

aktiviti pertama di hari cuti yg lepas....

salam hari rabu uolls..
selamat bekerja semula...
mesti syiok kan cuti lama2....
.
ok....
ni aktiviti pertama aku buat dihari pertama cuti...
hari sabtu.....
membeli brg tambahan utk my new coming baby..
botol susu, wet wipes, sabun bsh baju, towel, hanger & tikar getah

dlm byk2 brg ni...
pencuci bj paling penting....
aku dr syafiqah lahir smapai dah nak msk ketiga ni
NappiKleen ni paling aku suka pakai....bau wangi n sgt bersih!


ni bj2 baby (lama & baru) yg dah ready masuk dlm mesin basuh...
termasuk topi, towel, & blanket...
byknyer bj irfan 3 thn lepas..



akhir skali...
ms utk menjemur bj tu semua
bila tgk blk.... bodysuit je sampai 15 helai...
semua ni bj irfan dulu...
aku masih xjumpa jumper dan bj tido lama...
mana ntah letak...

next... nak kemaskan beg baby n beg baju aku pulak....
termasuk membasuh botol susu semula

8 comments:

MamaYatie said...

wah...mummy ni dah siap2 dah...
suka tengok the way ila jemur baju baby,cam nak jual jer...hahaaa

Nadra Farissa said...

bestnyer baju baby... i dah almost 5 yrs dah xde baby kecik.. rase cam comel giler baju2 baby u tuh!! :D

.:nhalilah:. said...

wah.. dah siap2 nak tunggu baby baru..

lydzar said...

seronoknya preparing for newcomer :)

Iela Fazielah said...

Mamayatie: mcm nak jual baju??hehe...mmg mcm ni pun xcara ila jenur baju...kena susun ikut kaler hanger n saiz...br nampak lawa...hehe

Iela Fazielah said...

Nadra Farissa: farah..off couse u dah lama xpegang bj baby kan.. just farissa sorang... tp xpe... insyaallah ada rezki nnt tu

Iela Fazielah said...

nhalilah: kak... xsabar dah ni... jln dah xlarat lg dah..... cepat2 prepare... nnt leh request bersalin awal kat doktor

Iela Fazielah said...

lydzar: seronok plus berdebar2

Related Posts with Thumbnails