Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

check up minggu 32 + check up irfan 2thn ++

last friday....
ke PK Seri Kembangan lagi mcm biasa...
ai kan dam masuk semester 3 ni...
rutin check up dah masuk 2 minggu skali...
mmg xsabar nak tunggu bersalin ni...

bersekali dgn my rutin check up...
adalah check up utk si Muhd Iman Irfan...
every 6 months kan dia kena dtg jumpa doktor...
tgk perkembangan dan amik ubat cacing...
mmg syok la ari jumaat aritu..
pergi ramai2 ke PK Seri Kembangan ni...
pastu org pulak xde...

pada org2 luar Serdang ni kot xdpt bayang rupa PK Seri Kembangan ni meh aku tunjuk ye..

inilah rupanyer...

aktiviti gurau senda ms tunggu nombor dipanggil


galid bebudak berdua ni tgk tv..
gmbar xclear pun.. tp @least boleh hilangkan rasa boring


si encem irfan...
bln 4 ni nak masuk 3 thn dah...

next appointment bln 7 nnt..
nurse dah pesan... nnt kalau dah ada baby baru..
boleh adjust appointment  baby ikut tarikh irfan check up nnt..
hmmm...memacam...

Berat Irfan kini : 14 kg ..

progress aku lak..
baby dah pusing.. kepala dah kat bwh dah...
semua normal... alhamdulillah..

sekian


4 comments:

MamaYatie said...

semoga baik2 belaka...cemas gak kan kalo baby tak pusing bwh..huhu

Iela Fazielah said...

MamaYatie: ila xcemas sgt... sbb xkisah...lahir c-zer boleh..normal pun boleh.... janji baby keluar dgn IUCD tu

mamalieyna said...

apsal arif masuk je 2thn, nurse ckp ok, tkyah dtg ckeckcup lagi eh? arif bulan 3 ni ckp 3 tahun, tp tak ada la checkup2 after 2 tahun ari tu..

takecare~

Iela Fazielah said...

mamalieyna: ina bwk arif check kat mana ye??? anak ila si syafiqah smapai umor dia 5 thn dia still dtg check up lg....

Related Posts with Thumbnails