Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

tq anmum....termometer infared dah dpt....

oh...teruja sekejap...
hilang rs sedih...
lepas mkn kat pantry td...
balik ke workstation...atas meja ada post laju...
belek2 dari Anmum Materna rupanyer....
rasa cam kejap je antar...
dlm 2 minggu dah dpt dah....
sukernyer....!!!

meh tgk yer camne rupa dia....


lepas bukak....
ini kotaknyer... kecik ciput je...


bukak pulak plastik dan kotaknyer...

owh... sungguh comel...

ni cara penggunaannyer


xsabar nak bwk balik n cuba kat kepala anak...
kebetulan irfan demam ni...bapak dia pun demam skali...
dah 2 dah brg anmum berjaya di tebus... 
b4 ni aku pernah tebus BP set.... leh baca kat sini....

tq to anmum club.... 
byk kelebihan meminum susu anmum dan menyertai anmum club ni
tp bab nak kasi susu anak jenama Anmum ni lom lg....
sbb dedua budak kecik dan besar tu dah serasi minum Dutchlady

4 comments:

lydzar said...

bagus ada termometer mcmni, lagi2 time anak2 tgh demam. HMs pon sama, dedua minum DL juga

Iela Fazielah said...

lydzar; itulah pasal.... bila dah besar anak2 susu utk supliment mmg penting..kena continue..tp budget pun kena kira gak...hehe... tu yg tukar ke DL tu

mummy_ayu said...

termometer nie memang keperluan..
Ayu sentiasa letak dlm handbag..senang nak check bebudak tu kalu tak sihat..

NzA said...

comelnya....

Related Posts with Thumbnails