Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

MOOD SEDIH DAN TERKILAN

SINCE ARI SABTU LEPAS...
BILA ORG YG KITA SAYANG  MAKI KITA...
SEDIH RASA HATI...
DLM KEAADAAN DIRI YG TGH TUNGGU HARI
MEMBUAT EMOSI AKU TERGANGGU,....
SGT TERGANGGU....
SEDIH DAN TERKILAN....
SGT2 SEDIH DAN TERKILAN...

TUHAN... TABAHKAN LAH DIRI INI....

12 comments:

NzA said...

Banyakkan bersabar ye ilah....nnti stress lak. Bykkan bristifar n brselawat.....

Iela Fazielah said...

TQ KAK nZA...tp hati tetap sedih

- dieyana - said...

ermm, awk dh dekat nk salin ni iela...harap awk terus bertabah ya!

- dieyana - said...

ermm, awk dh dekat nk salin ni iela...harap awk terus bertabah ya!

Iela Fazielah said...

-dieyana-: tq.... mudah-mudahan sy terus tabah....

sumysya said...

sabar la yer..sesungguhnya hanya org yg pernah mengandung je memahami perasaan ni...

mummy_ayu said...

sabar ek...be strong.tamau stress2 key..

MamaYatie said...

kenapa ni ilah..huhu...jgn difikirkan sngt..tak elok dah time2 ni duk stress & sedih...tenang2 kan hati yer..

MamaYatie said...

kenapa ni ilah..huhu...jgn difikirkan sngt..tak elok dah time2 ni duk stress & sedih...tenang2 kan hati yer..

anita said...

kesiannya mama baby bersedih camni time cenggini. tapi nanti baby dalam kandungan pun stress la, Ilah, coba kau alihkan tumpuan dari benda2 sedih tu, baca novel baru ke atau tgk filem komedi ke, buat apa nak buang tenaga dan ketenangan diri klu orang nak maki, dialah punya hal, klu tak nak understanding masa peknan, entahlah apa nak cakap. dont take it personally.

alyyani said...

Allah kak, take care and rest ok...

Adyshariz said...

byk bersabar ya ila, dugaan kecil je tu, just abaikan.. bykkan berzikir lepas solat, sejuk skit hati tu

Related Posts with Thumbnails