Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

barang2 utk menyusu

hmmm....
ape cer???
dah 3 minggu barang2 utk menyusu aku keluarkan dr almari...
smapai ke hari ni masih lg dok kat tepi tangga dlm kotak lg...
pump spectra x test lg...
botol susu EBM jenama Bumble Bee n MLO dlm kotak avent n bumble bee tu ada la dlm 40 botol tu...
semua lom strerile lg...
pump manual avent pun xbasuh n steril lg...
mood malas masih menguasai diri..


er.... nak tanya...
botol EBM tu bape lama kita leh pakai ek???
nak pakai recycle punyer botol ada pantang larang x??

ingat ahad ni ingat nak turun KLCC convention centre...
ada expo motherhood..
nak bl botol susu baru n nak usha CD...
cadangyer next baby ni nak belajar berjimat....
jimat dgn menggunakan CD... 
moga tuhan bukak mata hati aku ni utk jd mama yg rajin...amin....

6 comments:

Alin Marlini said...

dah lama takde anak kecik..best pulak tengok..

- dieyana - said...

wah, bestnya, kiranya cukup lengkap dah tu brg2 nyusu...erm, pasal tempoh botol ebm tu, dieyana pun tak pasti...

Iela Fazielah said...

alin: hi..... :D

Iela Fazielah said...

-dieyana-: itulah ila tgh dok pikir ni... sbb botol byk... pakai aritu dalam satahun 4 bln je... pastu terus simpan...

mamalieyna said...

taktau sbb takde experience bab tu..hee~

byk brg tu, harap2 murah rezki si anak, dpt susu mak sepenuhnya kan..Amin..

NzA said...

kena prepare cpt2 tu ilah..mana la tau kot2 brsalin cpt.
seronok lak tgk barangan baby nie...

Related Posts with Thumbnails