Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

dapat CD baru lagi

akhirnyer CD terakhir yg diorder dah selamat tiba di tangan..
kali ni nak cuba weegro applique cover style pulak..
ini menjadikan CD keseluruhan ada 34keping


oh ye...
jgn xtau....aku jugak ada bl CD prelove dr sorang kenalan FB
CD nyer preloved tp xpernah guna...kira okla
eceli kenalan Fb aku ni dulu nak pakaikan anaknyer CD
tp niat dia terbantut bila pengasuh anak dia dah warning xmau pakaikan anaknyer CD
jadi, dia akur n xjd guna CD tu...
aku pun bl la sbb nak tlg kwn..
lg pun aku suka gak dgn jenama Babyland ni disamping dpt harga murah kan....
ini CD nyer


now...dgn CD yg dah melambak2 ni...
aku leh rotate penggunaan CD ni setiap 4 hari skali
1 lagi, utk elakkan aku lupa CD mana yg aku dah guna
aku buat sistem giliran ikut jenama CD
senang sikit nak ingat...
cthnyer, hari isnin pakai CD weegro minky, selasa babyland charcoal,
rabu coolababy, khamis lunatot, jumaat weegro applique..
kan mudah camtu..hehe

cuma 1 CD je yg aku rs aku mesti kena tmbah dia sbb byk penggunaan
boleh kata everyday..
iaitu CD Grovia
skrg CD Grovia aku ada 2
pakai setiap mlm 2 kreping tu..
mmg penggunaan yg kerap la
jadinyer..mungkin aku kena tmbah 2 lai lg CD grovia ni
mmg sgt2 bagus diguna di waktu...mlm n pegi jln...
bolh pakai dlm jangkamasa yg lama...
ni modernmum tgh sales...dpt less 15% selai...
hmmmm.....kira budget dulu....huhu



2 comments:

mamalieyna said...

comelnye....suka tengok~

eina dok guna gak kdg2 pakaikan Hakeem, tp sbb koleksi sikit jer, so mmg guna lebih byk diapers pakai buang la..huu~

bestnyer dh byk koleksi tu...

MamaYatie said...

suka tengok ilah yg bersemangat...kena buat contoh ni..
jimat kan, tp kalo pengasuh tak kesah ok kan..

Related Posts with Thumbnails