Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

miss this boy..

sejak beranak 3 ni..
aku rasa tahap kasih aku kat budak 2 org lg tu mcm xadil je
lebih2 utk yg tgh tu...si Irfan...
dah la si abg Irfan ni sgt la nagas...
suka jerit2...suka nanyi2,....
kajap kang.. suka nangis2....
tu xcampur suka pukul2 kakak dia...
dia menjadikan aku suka naik angin...
dan disebabkan tu jugak...aku suka halau dia jgn dtg dekat kat aku n Imran...
nnt imran xleh nak tido lena...

jadinyer.... aku rasa dia kurang belaian...
kena pulak aku suruh dia tido bilik asing dr aku laki bini...
makin menjadilah ragam si Irfan ni...
thats y aku rasa aku rindu kat Irfan ni...
serius ok..aku rasa mcm xbyk masa spend dgn dia...
kekadang dia ok nak ajak aku main..
dia suruh aku ajar dia pilih huruf bila dia main laptop kakak dia..
tp tulah.. aku xdann nak main dgn dia...
aku bz dgn imran..bz dgn keje rmh...
tu yg dia jd nagas n kuat marah2...
suka merajuk n nangis2...

bila tido mlm... aku dtg dekat dia...
usap rambut dia..
badan dah makin susut...
tp alhamdulillah..dah makin bijak..
selalu aku terkenangkan waktu dia kecik2 dulu..
sanggup aku cuti 4bln jaga dia yg dr sebesar lengan je dulu 
samapai skrg dah jadi besor panjng...
owh..sedih pulak...

lepas ni kena rajin spend masa dgn dia...
nak rakam la aksi dia nyanyi lagu tinkel2 ~ lagu twinkle2 little star la..
dgn lagu papa ku pulang.... 
kelakar tgk dia nyayi...dgn suara serak2 basah dia...

dah la.. meh layan gmbar irfan ye

gmbar ms gi zoo aritu..
irfan n kakak sibuk kejar burung...berani tu

suka tgk gmbar dia gelak macam ni..bersungguh2...

asal suruh posing je.. inilah rupa tgn dia..peace

see... irfan gelak sakan....bahagia rasa

muka irfan ms wedding pak lang (adik ipar aku) bulan 2 aritu...comelnyer dia

ni muka nakal..ms check-up 3 thn kat klinik kesihatan seri kembgan

ni kenderaan fav dia asal samapai kat alamanda

ni rupa comel lari2 pakai samping ms kenduri sambut menantu pak lang irfan kat felda

comel tgk dia gurau senda dgn kakak syafiqah

lastly... gmbar peace ms wedding mak anje (adik aku) bln mac aritu

4 comments:

Nad @ MamaZN said...

tetibe saya jadik rindu sangat2 kat zakwan..
sbb asek kene marah jek
dah die slalu kaco2 baby nayli, kene la marah!
tp tu la kan..die wat camtu sbb nak kan perhatian..huhu!
rase bersalah sgt2!

Arni said...

Tu sebab saya takut ada yg ke3. Sbb takut dgn second child.syndrome. Tp klu dah.rezeki alhamdulillah.

Iela Fazielah said...

Nad @ MamaZN: itulah..sama la..dia buat mcm tu sbb nak perhatian...poor my little boy..sob sob

Iela Fazielah said...

Arni: boleh nakkan yg ketiga..cuma gab kan jauh sikit..unor dia 4thn ke... ok la kot

Related Posts with Thumbnails