Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

hampa xdpt masuk KIDZANIA

smlm...1hari xbersiaran 0n9..
sbbnyer..smlm kami konun2 berniat menjejakkan kaki ke Kidzania KL


jgn xtau...seawal jam 8pg kami dah keluar tau...
jam 8.45 am dah on d way ke Damansara..sib baik jln xjem lngsung
dlm 40 minit smpaai IKEA terus parking kat situ...
kira jam 9.45 dah terpacak dlm Kidzania la...
skali....TIKET HABIS!!!!!!

bkn sold out utk hr smlm je..tp sold out sampai hari ni tau...
ms aku dtg tu jam 9.45am.. kata staff kat situ..kat atas budak yg ada seramai 1.5k kat atas tu...
well nak wat camne... aku pun xtau nxsangka...
1st time pegi la katakan...
igtkan xrmai..next time nak dtg kena book tiket on9 la jwbnyer..

aku kesian kat syafiqah la..
dia hmpa betul..


aku pun tumpang sedih gak..
ape x..sehari sblm tu aku siap ajak dia tgk video kidzania ni..
bkn main teruja dia..
skali dah smapai nak msk xdpt..
mana xhampa....

so...memandangkan jam br kul 10 pg..
so...nak wat pelagi kan..
gi jln cuci mata + soping n mkn2 kat ikea la kan...



smbg citer lg next n3 ye....daaa


5 comments:

mummy_ayu said...

la siannya..ye lah cuti sekolah kan..tu yg ramai tu kot..takpe, lain kali ek...

ieedaz @ mama_isha said...

alaa sian syafikah..cuti sekolah agaknya kan..smpi 1.5k tu bdk2..ramai betul!

Nad @ MamaZN said...

biar btul 1.5k!
takut ada bebudak yg pengsan jek kalu sesak2 camtu..
ksian syafikah..
lenkali pegi lagi ek!

- dieyana - said...

la, kesian syafiqah tk dpt msuk kidzania, erm, tambah2 cuti sekolah ni, tiket sold out...tak pe..ada peluang lagi...

iman pun seronok katanya ke situ, dan mahu ulang pegi lagi, katanya...

lydzar said...

wah besar betul tempat tu sampai 1.5kbudak boleh masuk sekali

Related Posts with Thumbnails