Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

langsir raya dah ready!

owh...sgt teruja..
langsir raya dah ready..
br balik dr ambil langsir kat Macy wisma Minlon....
paling best langsir ni aku bl dgn harga 60% less ok..
rasa berbaloi...
sukenyer...!!!! dah setahun lebih langsir xtukar ni....

planning nyer raya ni nak buat open house merangkap kenduri aqiqah Imran
wajib tukar langsr baru u...hehe
skrg ni...tinggal nak touch up dinding kat tangga n ruang family hall kat atas..
lepas discuss dgn hubby maybe kamiorg nak pasang wallpaper je kot
nak cat, kos bl cat dgn upah org lebih kurang sama je...
baik pakai wallcovering je....
tp tu rancangannyer...insyaaallah.ada rezki lebih...
jadiler hendaknyer...

meh tgk langsr ai ye...hehehe

red stripes...mcm caler sofa!

bila dah testing pasang...

* masih kekalkan warna merah...hehe

* masih juga kekalkan pakai langsir jenis sheer selapis..
sbb cermin sliding door dah tinted gelap...nnt lg gelap rmh kalau pakai 2 lapis..

langsir lama...ada kaki kain


* tapi kali ni tukar skit design letak kepala kain plain kat atas...
langsir lama letak kain plain kat kaki kain..

mood skrg - SANGAT TERUJA!!!! (puasa pun xlepas lg!)


10 comments:

- dieyana - said...

wah syoknya deko2-langsir baru raya...;-)

zailamohamad said...

amboi..macaman nak tempah tu?? diorang datang rumah ukur ke macamana?? mahal x casnya??

*gatal nak tukar langsir jugak*

Iela Fazielah said...

-dieyana-: semangt nak raya..hehe

Iela Fazielah said...

zailamohamad: nak tempah senang je... yg penting kita kena tau ukuran..mcm Macy ni biasanya utk jahitan biasa free. xde caj... mcm lgsir rmh ila utk sliding door ni 10kaki n tinggi 9kaki 3inci..pastu gi Macy, pilih kain n tempah. utk design kat sana ada byk contoh...pilih je..tp mcm ila buat ada tmpah kepala or kaki kain, diaorg caj la upah jahit balik sbb 2 kali jahit, tp murah je RM3 semeter

Nad @ MamaZN said...

bestnye dah ada langsir baru!
saya beli dh siap jek, huhu! =p
tp tu pun taktau la papazakwan approve ke tak ni, isk, isk..

Nadra Farissa said...

ilah... cun cun sgt... fara dah siap gantung dah langsir baru... belum amik gambo jeks lg... :p

sumysya said...

wah..cepatnya da siap

Iela Fazielah said...

Nad @ MamaZN: ala org laki bkn reti nilai...dah ada dpn mata, sure dia approve je

Iela Fazielah said...

Nadra Farissa: Farah..cepatnyer gantung....ila xmau gntung lg..nnt tunggu mlm raya br gantung..hehe..br ada feel nak raya...

Iela Fazielah said...

sumsya: tempah cepat pasal ada sale ni..kalau x mmg xtempah pun...macy ni jenis kain dia cepat sgt habis stok n xde lg design tu...design ni ila dah lama usha...tu yg kejarkan jugak

Related Posts with Thumbnails