Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

stiker nama

akhirnyer tercapai gak hajat nak buat stiker nama anak....
teringat n3 si mama h-n-i family yg gi buat stiker kat Jusco Cheras Selatan...
5 minit je dah siap...
stiker ni adalh antara benda2 yg aku preparekan utk nak hnatar Imran ke nursery...
n harini Imran dah pun ke nursery..
pg2 td antar...
jap gi nak menjenguk dia jap..
harap dia ok le..

ok.. ni rupa stiker yg aku buat aritu..
ada gmbar Angry Bird..kaler2..






ni rupa jenis2 stiker kat booth ni...
booth ni betul2 depan jusco Living Home


hmm...nnt kot jadi nak buat kenduri akikah...
leh tempah stiker yg mcm ni...kiut sgt!

ha..sesape nak buat stiker..leh dtg kat jusco cheras selatan ye...
murah je

5 comments:

Nadra Farissa said...

alaaaa jauhnyer ilah.. baru ingat kat equine.. :p

Farra Dhelina said...

haah senang je eh dgn sticker ni.. tepek je..

- dieyana - said...

stiker ni nak buat apa, iela?

Iela Fazielah said...

dieyana: stiker ni ila buat tmapal kat brg2 imran...utk syafiqah n irfan pun ila ada buat... mcm utk imran ni ila tmapa la kat botol susu dia...kang nnt tertukar susu dgn anak org lain kang payah pulak..tmpal kat losyen dia... kalau syafiqah, ila tmpal kat pensel, pembaris, botol air semua...senang

MamaYatie said...

akhirnya..buat jugak...
sori la ilah, hari tu pernah janji nak buatkan, last2 smp skrg tak terbuat..kat K4 tu kdg ada, kdg tak...susah tul..

Related Posts with Thumbnails