Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Cerita hari jumaat, sabtu & ahad.....mcm2...

salam hari monday semua kengkawan ye....
alahai.... 3-4 hari xjenguk blog ni dan jugak blog korang2 semua
mintak mahap sgtla...bkn sengaja... tp mmg bizi tahap dewa..
one more thing...ila pun bercuti since ari jumaat lepas sampai la ke hari ni ari isnin
mcm2 berlaku since jumaat lepas...
meh tgk soroton kejadian yg berlaku ye....
kot sempat bila2 free... n3 kejadian berkenaan akan menyusul kemudian ek...
JumaaT:
off.... tujuan.. : di siang hari...packing barang2 rmh yg besar2 final punyer sbb hari sabtu lori nak angkat brg2 utk pindah ke rmh baru

di malam hari... menemani suami tersayang menghadiri Dinner tahunan PBJV di hotel apentah.. lupa nama smapai tghmalam... kat dinner ni 1st time aku tgk laki aku joget atas pentas n he got lucky draw...1st time ever.... atas kemasinan mulut ku.haha...

Sabtu

Pindah rumah..... jam 10 pagi lori dah dtg n angkat barang2 rmh yg besor2 utk dipindahkan... habis sehari kat rmh ni menyusun semula brg2 yg dah dipindahkan dan melayan keluarga yg dtg menolong... thks 2 my family in law n my neigbour Zaki yg bersusah payah tlg mengangkut brgn  n to my family yg blnja mkn rojak.... juga bermulalah episod bermlm n pindah terus ke rmh baru

Ahad

Pepagi bgn.... punyerlah penat smlm punyer aktiviti bw ke harini... memsk srpn pg dan pulang semula ke rmh lama utk mengambil barrang2 yg masih tertinggal.....tghari ke kenduri doa selmt ex-office hubby... ptg berehat.... n mlm... gi mkn steamboad kat Tupai2 lagi sempena b'day hubby..arini 26 Disember 2010

Isnin

masih bercuti lg..... pepagi pulang semula ke rmh lama utk mengemas rmh lama dan menguruskan saki baki brg2 yg masih belum dibw ke rmh baru... (byk betul barg )... juga antar Mr. Wira ke pomen utk dibaiki... cluch rosak.... kat sini tetiba selamat duit aku rm500 tanpa disangka2...

jadinyer kengkawan... mintk maaf la klau ila xleh BW ye.. ni pun dpt kesempatan on lappy pasal dah rindu sgt tak jenguk blog n emel ni....sedang menaip ni mata mmg dah kuyu dah.. rs nak tido je.. tp kerja xsiap lg... masih byk benda perlu diuruskan... nak jemput Mr. wira dr bngkel semula... nak bl mangga rmh.. nak kemas brg lg.... uwa... penat weh!!!!
esok dah keje balik dah.... mlm kang.. kot xpenat sgt aku hapdate lg ye.... 

p/s: mood gembira + lain mcm sikit sbb dah dok rmh baru... environtment sgt lain.. penat lebih sikit sbb kena naik trn tangga...hehe

8 comments:

Fieza79 said...

wahh penat giler..tp best kan doh pindah umah baru...

MamaYatie said...

huhu..penat & busy betul ila yer..takper la,take ur time..cantik la bilik syafiqa..

psstt..saya pun terbz sngt last week..pasal sticker tu insyaallah mmg nak gi buat tuk nurin..nnt saya caling2 ila yer

AkMa said...

finally.. dah pindah..same to me too..

Dilla Ady said...

beznye da dapat duk umah baru..seronotnye lain kan kak?

alyyani said...

k.ila da selamat pindah eh. jiran apartment kitorg ada jugak yg dok clear kan rumah ni sebab dah masuk paragon. tah2 berjiran dgn akak. hehehe..

nak tgk part momok menari tu. heheh.. takpe kak, slow2. yg penting dah selamat pindah mesti seronok or mcm tak caya je kan? bila la turn kitorg nak rasa perasaan tu lak :)

eRiNsZ said...

wahhh minggu yang penat~(^_^)

Iela Fazielah said...

kak Fieza79: mmg penat kak... sedang menghafal suiz lampu yg mana... brg yg dah pindah pun xtau mana letak dah..haha

Iela Fazielah said...

mamayatie: tq... tu simple je.. nnt dah masuk brg ila snap gmbar lain

pasal sticker tu nnt calling2 ye..

Related Posts with Thumbnails