Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

MAHA @ MAEPS

salam pagi jumaat semua...
arini mood aku xbape betul sikit..
pepegi buta aku dah lepaskan bom atom kat hubby
apsalntah aku bebel2 pun aku xtau...
sedar2... smapai opis jam 7.40 pg...cepat giler tu weh!!
slalunyer lg 3-4 minit nak kul 8 br aku smapi..
heheh

ni ha... pepagi gak kwn opis buat planning utk tghari ni
ajak jln2 kat MAHA ms lunch hour nnt...
huhuhu.. nak gi lah...
kalau nak tau... dah 3 kali MAEPS buat even MAHA ni...
skali pun aku xpernah pergi ok...
sedangkan sekangkang beruk je PK ni dgn pintu masuk MAHA tu
ikut lalu kolej Pendita Zaba seblah TPU ni
so.... planningnyer.. tghari ni
gi sana naik bas RapidKL je
xkuasa aku nak drive.... hhehe...
nntkan cerita MAHA aku nnt ye...
tetiba rasa xsabar pulak nak gi... weeeee

8 comments:

lydzar said...

jgn lupa bawak payung tau. kompom panas tetengahari buta tuh..

dulu nk pi pasar tani putrajaya time lunch hour pon rasa tak lalu sebab panas..

mama tisya said...

ptt nye kita kena p MAHA tp tk sihat so tk p la kot..nanti p la melawat kt booth BERNAS..ada kt tingkt atas & bwh...LAMAN PADI

y@n@ M!B said...

bestnye opis dkt dgn MAHA..huhu..sy blom pi lg MAHA utk thn ni..=_=

Iela Fazielah said...

lydzar: ok2... roger2... tp nampak cam mendung la pulak tghari ni...

Iela Fazielah said...

mamatisya: iye ke?? kalau x leh jumpa kan... rajin makan ubat ye... moga cepat sembuh

Iela Fazielah said...

y@n@ M!B: itu le.. mmg best tp xpernah pegi pun.... sib baik ada kwn ajak.. kalau x.. haram xpergi

mamaqari said...

smpi bila yek maha ni?

Fieza79 said...

best la MAHA...kami jauh tk dpt g...

nape tu pg2 dh lepas bom atom..?

Related Posts with Thumbnails