Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Food Craving Giveaway by Mommalydzar

wah... momma Lydzar buat GA ni.... mesti juin...
haha... lydzar.. ni penyertaan dr akak ye.. akak pun nak test minda gak..
kot2 terkena kan


Syarat2 nyer:

1. Buat entry bertajuk "Food Craving Giveaway by Mommalydzar" dan link kan entry korang kepada entry ini. ~ dah~
2. Tepekkan banner gambar donut ni kt blog korang.  ~dah~
3. Jawab soalan ini :
"Apakah jenis makanan yg sedang bermain-main diminda dan tekak Mommalydzar sekarang?"

jawapan: RENDANG DAGING/AYAM/KERANG tp yang nyata.. mesti nak mkan lauk RENDANG ni...

4. Tinggalkan permalink entry anda diruangan komen. ~dah~
5. Kalau sudi, ajak la kawan-kawan korang join sekali. ~ kengkwan jom join...~!!!

2 comments:

lydzar said...

ok dah terjah..heheh ni mesti ushar kt status saya kt FB kan??

hehe nntkan jawapan dan keputusannya 25/12 nnt yer

farra8979 said...

wah, good luck n semoga menang.. ^_^

Related Posts with Thumbnails