Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

bowling games...

ari sabtu lepas...
opis aku buat perlawanan bowling
aku pun sibuk2 la menjoinkan diri
kalau nak tau dah lama giler aku xmain bowling
n kalau nak tau jugak.. aku xmain bowling sbb aku xreti main
tp thn ni aku berazam... aku nak join semua aktiviti kat opis ni
bygkanlah.. dah 7 thn aku keje kat PKU ni
skali pun xpernah join main bowling ok
itu bermakna 7 thn jugak aku xpernah cuba2 nak main bowling
tp teman hubby main bowling adalah.. byk kali.. ngeeee

so sabtu lepas.. dgn bersemangatnyer aku pun gi le ke Mines Shopping Centre
mcm aku cerita kat n3 mkn2 yg lepas... jem giler mines
bowling stat 2.30 ptg
tp aku smapai jam 3.20 ptg hokey....
dah separuh games partner aku tlg mainkan utk aku
adalah 10 team yg lawan.. dan kami main 3lane mmg lenguh tgn la

ni aksi aku main bowling ok
mmg xde bakat pun aku campak bola kan...
hahaha
memula je korang tgk bola bowling tu centre
bila nak sampai hujung... boleh pulak bola tu masuk longkang..
mmg partner team aku menjerit2 bila time aku nyer turn nak baling sbb mmg dah pasti bola tu masuk longkang punyer...
hahaha... sory ek.....

kalau nak tau b4 game ni.. adalah skali aku gi practise... hahaha
tp ms pratise aritu bkn main perform aku.... siap dpt strike 3-4 kali tu

tgk aku baling skali lagi... terkangkang aku..
huhuhu

ni lak aksi2 kengkawan lain yg sama2 main bowling aritu


peneman setia aku sepanjang hari sabtu lepas dr pagi smapai la ke malam
syafiqah n adik aku Siti...

dalam jam 5.30 acara pun tamat...
group aku dpt tmpat ke -9 ye.. haha
ok la tu.. dr tmpat last kan....

tp lepas ni aku nak berazam lg..
nak jdkan bowling ni aktiviti keluarga hujung bulan..
sambil2 tu leh gilap bakat aku yg masih samar2 lg ni..
hahaha
to my team... sory ek sbb ila sumbangkan mata tercorot utk team kita
thn depan xnyesal punyer sape yg team ngan ila
hehehe.. seyes.. tak tipu punyer...

7 comments:

eRiNsZ said...

hye dear jom join SUKA-SUKA
MAIN AIR giveaway kat rumah
pink ku... 10 hari sajer..

nza said...

akak mmg xpernah pegang bnde alah ni w.pn abg juara daerah ever year....bkn apa...bkn takut bola masuk longkang ttp takut akak yg jatuh trbongkang...hi...

maslinamansor said...

tak pernah main boling... malahan bertandang ke sana pun idak... hehehe

Dilla Ady said...

dilla pun tak penah kak...cam jakun jek tgk org main benda nih...tak reti langsung main..

kire akak nih terer la jugak...baling pun ade gaya..hihi

Iela Fazielah said...

kak nza: kelakar la... tp terror ye hubby akak main bowling

Iela Fazielah said...

maslinamansor: pusat bowling pun xpernah pegi???wah... tabik2

Iela Fazielah said...

dilla: kelakar la... baling ader gaya... hehe.. tu salah tu...

Related Posts with Thumbnails