Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

dpt hadiah dr HUGGIES!

setelah 2 minggu menunggu hadiah redemption hasil kumpul kupon huggies selama 6 bln kot..
ye la kan.. sebulan pakai 2bungkus diapers je
dpt la 12points kalau warna merah bungkus dia..

kalau pakai yg kaler biru dpt 8points je
kalau lupa bw, gi bl yg paket 4keping tu dpt la 1 point...
kalau pakai pullout pants ke.. lg byk kot point dia..
hehe... kumpul2.. ada 100points.. terus antar keratan points tu ke huggies

td tghari... balik dr round2 kat carboot sales kat dewan besar UPM
kawan kat receptionist bg bungkusan...
aku dah agak dah.. tgk bulat je...
xyah nak teka2...
mesti kepala gajah yg aku tandakan aritu..hehe

ini bungkusannyer...

setelah dikoyakkan pembalutnyer...
wah.. pinky2 lg tu beg dia...
mesti syafiqah suka...

setelah dibuka...
tersembullah kepala gajah ni


siap ada tunnel dia... ala2 elephant trunk la..
tp malas lak nak buka...
ni rupa betul dia


kira ok la kan...
utk syafiqah main kat bilik dia nnt

so korang2... jom kumpul cepat2 ye...
mesti anak2 korang gumbira dpt main kat playtent ni...
nak info lebih leh boleh lah tgk2 kat web huggies ni
nak download borang leh klik kat sini

aku nak kumpul2 lg point nak redem kete n rmh lak...hehe

16 comments:

Farra Dhelina said...

best! seronok lah fiqah ye nnti akk blk bwk hdiah..hehe

wah nk redeem kete & rumah???

Aleeya said...

rajinnye kumpul..lau aku ..mula2 je semangat..pastu lau lma sgt..tak ingt da mana letak menda2 yg dikumpul tu hehehe

SyaNa said...

eh eh best nye
ari tu try gak huggies kt iman
tp x sesuai la..
kalo x bleh kumpul point

Dilla Ady said...

halamak...beznye kak..ni kalu dapat kat dilla mau join skali main pondok2 ngan acha...huhuuh

Iela Fazielah said...

farra: tu la.. nak buat kejutan utk syafiqah... skrg tgh kumpul 2nd batch punyer redemption pulak

Iela Fazielah said...

Aleeya: ila kalau kumpul bendalah ni..mmg suke bngat!!! every month ade je benda ila post..hehe

Iela Fazielah said...

sYaNA: ala... ruginyer... xpe... yg diapers skrg ko pakai tu kalau ada kupon, ko gunting n simpan je.. nnt tetiba ada peraduan.. ko boleh terus hantar

Iela Fazielah said...

Dilla Ady: sah2 mak acha ngan acha hampir sama saiz... leh main dlm tent tu..hehe..kalau akak... terkoyak terus..!:P

lydzar said...

menarik betul hadiah redemption dia..

Iela Fazielah said...

lydzar: sgt2 menarik... !!!! jom kumpul sesama ye

Ibu Mifzal Arsyad said...

huhu..jelesnya dppt hadiah d huggies..sy pun ada simpan..point lebih 100..bila time nak hantar..mifzal sy buat main..dia sepahkan..last2 sy malas nak kumpul balik..huhu..rugi sgt..

Iela Fazielah said...

ibu mifzal: ala.. ruginyer.. jgn la putus asa... byk masa lg..dpt 1 pun jadila

mamalieyna said...

alaaa ruginye..arif tak pakai huggies! cantiklah..sure anak2 suka ni..! ^_^

MiSzy DiaN said...

alaaaa..comeynya mumy..hehehe..
msti best..
tetiba teringin lak nak jadi budak kecik balik..
bley main2 kt tunnel tu...
ehehehehe...

Iela Fazielah said...

mamalieyna: dulu irfan pun xpakai huggies gak.. tp sbb promo ni.. sanggup tukar tu.. sib baik irfan bontot jenis tahan lasak.. semua dia boleh pakai..hehe

Iela Fazielah said...

MiSzy DiaN: aah. comey dik... tp kalau badan adik kiut miut.. leh lepas masuk kat tunnel tu..ahahaha

Related Posts with Thumbnails