Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

nak pakai wallpaper...

aku.. ada hati nak pakai walpaper @ kertas dinding kat rmh aku
ingat tak aku ada ckp 1 dinding yg aku cat sendiri kat living hall aku dah rosakkan??
yg kaler merah tu...
serius mmg huduh ok
aku dah fed up
mmg nak ganti dgn wallpaper je... tp tu lah...
mana nak cari dgn harga yg xbape mahal...
ada jumpa wallpaper yg berkenan tp kena pasang sendiri..
payah la pulak... bukan reti pun nak pasang
kena cari glu khas plak tu.. xtau mana nak beli

tp tu lah,..... aku dah berkenan sgt kat 1 design wallpaper ni
belang2 kaler merah, putih n hitam...
cantik sgt....
ni rupa dia

cantik tak???

kalau dah pasang... mesti cantik mcm dlm gambar kat atas ni...
huhu

nampaknyer kena kumpul duit lagi ni... wallpaper punyer pasal...

18 comments:

lydzar said...

huhu nk tutup kecacatan cat aritu rupanya..cantik gak wallpaper ni..tp kena carik org yg bebtul pandai buat la kan

akak kena tag buat GA tau..hehe

Iela Fazielah said...

lydzar: itu le pasal.... kecacatan yg sendiri buat... td dah search dlm FB... dia nak Rm950 1 wall tu.. nak nangis dengar harga.. uwa....

GA... nnt akak buat.. tq

mamaqari said...

mak aii..mahalnyer

MamaYatie said...

saya ada kawan buat bis ni..dia pasang sekali..kalo nak try survey boleh roger saya

Dilla Ady said...

cantik gak nih kak...tul tu, nk pasang sendiri nnti takut makin hodoh la pulak..kena menabung nih kak..

Fieza79 said...

kalau nk pasang snri wallpaper ni ssh sket...nnt comot2 pulak jadi nya...tkpe2 simpan duit dl..dh cukop leh kasik cantik2..!

Iela Fazielah said...

mamaYatie: bg ila no fon atau emel atau blog dia ke.. nak tgk hasil keje dia.. nak tanya harga skali.. kot ok nak amik... b4 pasang tv cabinet ni... ila nak pasang wallpaper ni dulu

Iela Fazielah said...

mamaqari: serius... mmg mahal... bl sendiri wallpaper tu mmg murah... tp nak pasang tu xpandai lak

Iela Fazielah said...

dilla: mmg xberani nak pasang sendiri.. takut jd lg huduh... skali terkena dah serik

Iela Fazielah said...

Fieza79: itu le kak... ila rela menabung smata2 nak pakai wallpaper ni..

MamaYatie said...

http://wallcovering.webs.com/

nama kawan saya tu Midah..try tngk lu camner yer

mamalieyna said...

cantik3x..suka3x..demi rumah impian nan satu tu, harus kumpul duit utk dptkan nya jugak..^_^..baru puas hati..kan..

Iela Fazielah said...

MamaYatie: tq2.... nnt ila contact n tgk website dia...

Iela Fazielah said...

mamalieyna: demi rmh impian ku... uhuhuhu

eRiNsZ said...

Iela dah try lamex?
hrga cam budget ok tp x tau la...

Iela Fazielah said...

tq eRiNsZ: tulah dah search kat Lamex.. ingat nak gi sana tanya harga..mcm ok je kat situ tp gigih kena ke Midvalley la...

Farra Dhelina said...

waww..menarik..tak sbr nk tgok rmh akk :D

Iela Fazielah said...

farra: cdgn je.... lom tentu nak pasang lagi.. hehe

Related Posts with Thumbnails