Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

azam tahun ni nak aktif bersukan & ber..ber...ape2 sajelah

org kan..
kalau set azam awal2 tahun kan...
aku pun sama.. cuma lupa nak bg tau ms awal2 tahun aritu
ni dah msk bln dua br nak war2kan..
hehe.. tp xpe... lom terlambat lgkan...

k... azam aku thn ni aku ckp kat hubby..
aku nak aktifkan diri dlm segala hal
xkirala dlm sukan ke.. persembahan ke... ape ke...
tp yg bab mengajar budak bln sabit tu mmg sentiasa aktif la...

buat ms ni aku dah join 2 aktiviti anjuran kelab opis aku
1 main bowling ms awal thn aritukan...
bygkan 8thn xpernah main..tetiba main balik bowling...
walla! the best eva! 

2nd yg aku lupa nak publish kat korang...
aku join main netball, & tarik tali ms karnival sukan opis aku hujung bln lepas..
mmg meriah... byk gmabr aku snap..
tp lupa lak buat n3 ek...

dah alang2 aku show off la ye
 aktiviti tarik tali

wah.. mmg meriah ms sukan aritu.. team rmh aku rmh merah jadi johan ok
main netball aku main WA.... fuhhhh berpeluh2 ok..
dgn x excersize nyer...

next coming sukan aku akan join adalah perlawanan badminton
insyaallah this coming saturday 26 & 27 Februari ni
nampaknyer kena join hubby gi training ni

ada lg aku dah buat tau..
arini... ada sambutan majlis Maulidur rasul anjuran Kelab SUkan & Kebajikan PKU..
aku telah pecah rekod semula setelah kat 5thn simpan bakat jd MC..
bestnyer!!!


dulu ms kat U n kat sekolah rendah.. aku selalu jd MC utk perhimpunan mingguan sekolah

pastu lg satu.. aku jd solo utk kumpulan nasyid ok..
ni pun bakat tersimpan hampir 13thn...
dulu kat sekolah rendah n menengah.. 
aku mmg jd solo utk kumpulan nasyid sekolah n ketua Boria ok!
eei.. bestnyer!!!


eceli ada 1 lg aktiviti
mlm jumaat ni geng opis nak gerak ke Segamat utk misi bantuan mangsa banjir
aku dah letak nama nak join tp... anak xsihat..
mungkin kena cancell kot...
lg pun kena pegi 3hari 2 mlm..
mereka semua akan stay kat uitm segamat..
sgt2 frust sbb xdpt join...

so korang ape azam thn baru korang lak>>>

10 comments:

Adyshariz said...

wah ila..aktif nampak..bagus tu..xtvt sihat

ati izz said...

bagus r aktif sukan..

Iela Fazielah said...

Adyshariz: thn ni azam nak aktif semua aktiviti tau... kaw2 punyer!hehe

Iela Fazielah said...

ati izz: hidup sukan! hehe

Dilla Ady said...

wah..berbakat rupenya akak nih...memacam aktiviti invloved..bagusnye..dilla nih kalu mc tu mmg tak pandai la..nebes ai..huhuhu

camne fiqah, da okeh ke die? sian die, tgk sayu jek muke amik neb..pastu terhantuk cermin kete pulak..mmg btul2 brek ni ye kak...sib baik tak tercampak kuar...bongek btul org yg tak reti signal tu kan..

lydzar said...

kalau husband supportive, mmg best la nk join. sbb dia la yg kena take over handle anak2 bila xtvt tu bukan waktu opis or lepas waktu opis..kan?

mcm saya ni, susah je kot..

Iela Fazielah said...

dilla: ada la sikit2 bakat terpendam..
alhamdulillah syafiqah dah sihat.... cdrmin tu xkuasa nak repair.. duit dah lari ke party... hehe

Iela Fazielah said...

lydzar: dia mmg kena supportive & sporting sbb akak pun bertolak ansur dgn dia yg dlm seminggu sibuk dgn aktiviti.. mana main badminton waktu mlm & sabtu... mana yg main futsal waktu mlm gak... mana yg gi memancing xtentu masa.. mana pulak gi kelas OUM dia...wah... kena fair n square la kan...

Farra Dhelina said...

ber ape lagi kakkk..berdiet lahhh..tp alahai seksa nya nak mula kan.. adeiii

Iela Fazielah said...

farra: akak dah stat berdiet dr hujung bln 1 lpas.. now dah cecah 5kg turun tau... hehe...

Related Posts with Thumbnails