Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

futsal kelab utk suami2 penduduk paragon...

aku suka btl dgn environment kat rmh skrg...
jiran best.... rmh best....!
semua sgt2 sporting..
last week... tetiba tercetus idea utk berfutsal yg dianggotai oleh kaum2 bapa di paragon
ada sorang ni saje2 ajak... terus ramai pulak yg nak join
so.... this week aktiviti diteruskan lg..
cuma kali ni siap diwar2kan dlm lmn FB supaya lebih ramai yg join

1st game aritu aku mmg xjoin
malas....! lg pun br balik keje... xkuasa nak ikut n teman
tp bila hubby balik dr main dia ckp... ramai yg dtg bwk anak bini
so.. pelagi... this week... 2nd time main... aku pun join
tp ada sorang je wife yg follow... 
tp bagus gak.. boleh kenal jiran lain..
so.. dptlah aku berkenalan dgn sorang jiran blok J..nama dia Nurul FX..
sambil layan anak.. smabil borak2 dgn nurul
pastu  aku snap gmabr je tgk hubby main dgn geng2 suami ni
sgt seronok
fiqah n irfan jugak sgt seronok bila leh main lari2 dgn jiran dia...
layan gmbor jelah ek

 gelagat si bapa main futsal

 anak2 kegembiraan dpt lari sana sini


si ibu yg dpt berkenalan dan menemankan laki main futsal

and lastly..
si bapa yg keletihan tp keseronokan lepas sejam berhempas pulas bermain futsal

bak kata pn. erin : hidup futsal utk paragon! (er betul ke ayat ni?)

so.. si wifey ni nak buat program ape pulak ye?? joget poco2 pun best jugak kan??? 

4 comments:

alyyani said...

penduduk paragon lebih kurang sebaya akak je kan maka aktiviti2 gini mmg favorite kan. jumaat ni join lg ke kak?

Iela Fazielah said...

harus join alyyani..kamu pun jom le dtg.. leh borak2... pasal rmh baru kamu tu..ehehe... budak2 pun seronok berlari-larian....

SyaNa said...

mak2 buat la aktiviti makan2
hahahaa
fit la kaum2 bapak lepas ni

Iela Fazielah said...

sYAnA: sgt2 xsesuai itew.... si bapak fit2.. mak2 gebus gebas... nop..nop..nop.... kena aktiviti sukan gak ni...

Related Posts with Thumbnails