Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

xsempat nak jln2...

arini....daku sangat sibuk
sowey lah sbb aku mmg xsempat nak jenjln..
kot ada yg aku sempat tu aku mmg singgah la...
arini byk btl phone call tanya pasal payment
mmg byk aku xsettlekan lg..
semua tertunggak since bln 12 aritu
sbbnyer.. payment pun mmg masuk tgh bln 1..
skrg brlah terkedek2 nak kejar buat byrn semua...

2hari ni xtau la aku dpt x nak update blog
tp yg nyata... esok lusa mmg program penuh..
plg best xsabar nak tunggu org dr Lamex dtg pasang wallpaper....weee

pastu nak gi rmh mak mertua nak pinjam carpet n chafing dish
mmg every time aku buat mkn2.. 2 brg ni mmg xpernah miss aku pinjam
nnt2 lah.. aku kumpul duit sikit2 buat utang dgn bai carpet ke..
aku bl satu2 carpet utk simpanan kan??
so lepas ni nak buat mkn2 xyah pinjam dah..hehe

p/s: eceli ni aku lari dr meeting ni... bosan giler....

2 comments:

Farra Dhelina said...

chafing dish tu paling penting kan kak..mcm kemas tersusun je..

Iela Fazielah said...

farra: btl tu.... bkn mcm lg.. tp mmg sgt2 tersusun

Related Posts with Thumbnails