Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

hasil ke Midvalley City semalam.....

arini ari isnin kan...
smalam 4surelah ari Ahad kan...;P 
dr Sabtu dah planning nak gi MV ni
pepagi bgn..msk meehoon goreng cpt2...utk sarapan pg..
basuh kasut sekolah syafiqah... (lupa basuh ari Sabtu)....
pastu basuh baju n sblm keluar rmh sempat la jemur bj dulu...
jam 10.30 pg gerak ke MV...
walla!!!! 
tujuan utama ke MV....
hmmmmm....saje jenjalan  lama betul rasanyer x dtg ke MV ni
smbil nak ke sini.....

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
 nak tau pe hasilnyer...
tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....
hehehe

 ni muka happy sbb br dpt apa yg diidamkan...
weeeeeeee

pastu round2 dlm MV ni jap...
kekonon nak cr brg2 bentuk lady bird/ladybugs utk bday party nnt...
oh ye lupa bg tau... 
tema bday party syafiqah n irfan nnt lady bugs n strawbery shortcakes..
(merah + hitam + putih)

last skali sebelum blik singgah sini bl donat bang seketul dua

si papa n anak dia suka betul tgk pekerja B.A ni buat donut

dlm jam 2ptg..
kami pun gerak balik dari MV....
oh ye.. sempat singgah ke Bangsar jap gi  kedai supplier brg party
lupa lak nak snap gmbar kedai tu..
saje survey harga belon2 dan brg party.. 
jam 3 samapi rmh.. n semua org tido kepenatan
kecuali Irfan yg xtido sbb dah tido ms kat MV samapi la tiba kat rmh 

bgn tido lepas mandi semua 
jam 6 ptg...mkn dinner utk hari ahad..
 donut Big Apple sorang 2 biji...
kenyang weh...
tghari tu mkn yong tau fu kat food court MV tu smapi rm29 hinggit..
giler mhal... tau mkn terus steamboat jonny's..
hehe... ok la.. tu je cerita pembuka tirai di pagi Isnin ni...
tata... 

12 comments:

alyyani said...

kak, best nye bday syafiqah dgn irfan dekat2 senang celebrate sekali. huhu... lama jugak tak ke mv. nak tgk hasil dr shopping kat situ :)

Iela Fazielah said...

alyyani: nnt jemput dtg rmh baru akakye.. akak buat bday party tu skali dgn doa selamat msk rmh baru.... hasil shopping kat sini leh dpt tgk ms bday party nnt

nur rabiatul adawiyyah said...

iela, kat mane kedai brg party kat bangsar tu?

Iela Fazielah said...

camne nak ckp ek.. tp kedai tu mengadap rmh org la... ila br 2 kali dtg kat sini.. tu pun kebetulan hubby bw mkn kat kedai mkn wantan halal..pastu ternampak kedai tu...

nur rabiatul adawiyyah said...

kirenye dekat ngan bangsar shopping center atau dekat ngan mc'd bangsar yg kat shop lot tu?

Iela Fazielah said...

ha... dr mc'd bangsar tu bkn jln yg utama nak gi bangsar shopping centre tu tp kat area shop lot btl2 dpn mc'd... jalan staright smapai hujung nampak rmh org kan... pastu turn left... shop lot area situ la...

nur rabiatul adawiyyah said...

tq ila...

Dilla Ady said...

hmmm...beznye la tgk donut2 tu..terliur..

waaaa..bez ar besday fiqah ade tema la..

Iela Fazielah said...

nur: u r welcome...:D

Iela Fazielah said...

dilla: mmg sodap donut tu.... bab colour tema utk bday tu sbb nak matching dgn kaler rmh je.. hehe

Farra Dhelina said...

lama dh tak mkn BA..sedap kan..lembut je..

Iela Fazielah said...

farra: sedap, lembut, manis n pelbagai.... !

Related Posts with Thumbnails