Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

best nyer makan free...

hari ni aku posa ganti...yang ke doblas..ada 2 hari lg nak ganti
mlm nnt nak gi kedai kichen kabinet lg
cari kuatation kedai lain pulak

dlm otak dok pikir mlm kang nak mkn ape le pulak...
ke..nak buka posa kat luar je

tp tiba2 tghari tadi sedang berbaring2..
tetiba ada org antar KFC sekotak sorang..
eee... bestnyer... rezeki u... jgn tolak...


alhamdulillah... lepas le dinner aku mlm ni..
leh kongsi ngan anak2..

pastu... x abis lagi...
ada mknn xabis dari meeting ISO tadi...
aku xmeeting la... org lain meeting..
so.. pelagi
tapau le...
rezeki lagi..
mmg saje je suruh aku xyah masakkan...
hehe..
balik petg ni bw bekal ayam KFC 2 ketul dan meehoon goreng yea!!!


ni meehoon goreng nyer

mama, irfan & fiqah mkn KFC
papa mkn meehoon je...
sonang!!

12 comments:

lydzar said...

rezeki tu..mmg saje nk kasik off masak

lamanya lah kami tak makan kfc..

SyaNa said...

adoii ttibe aku nk mkn kfc
cisss

Aleyn said...

Lama tol x makan KFC....nak cariklah weekend ni...hehhe

nza said...

rezeki..rezeki....ni nk pekena KFC gak la...

Iela Fazielah said...

lydzar: betul tu.. kasi xyah masak... awat xmkn lama KFC??? nak kata rugi tu idok le,..tp nak ckp camne ye???

Iela Fazielah said...

syana: tau.. ko xleh nampak mknn mcm ni... mesti nak mkn punyer la... sila..sila....

Iela Fazielah said...

Aleyn: nape nak tunggu weekend.. balik keje terus pegi je singgah bl...hehe

Iela Fazielah said...

kak nza pun dah teringin gak?? gi le beli.. best nyer..yum2!

Nana said...

menda klw free mmg sedapp kan heheh

Iela Fazielah said...

betul tu nana... xsedap pun ckp sedap

Farra Dhelina said...

rezeki tu kakk

Iela Fazielah said...

betul tu farra

Related Posts with Thumbnails