Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

KONTEST CANDID KAMERA

korang ada gambar2 candid yg best2.. meh join contest ni
anjuran noieizan....
nama contest ni



-sila letakkan gambar candid anda punya.. namo cilok mana-mana yer..
- buat entry ringkas tentang gambar tersebut (ringkas je tau)
- anda mestilah follower blog ni ( kalau belum tu.. sila2 ler )
- tag pada 2 orang kawan anda ( yg ditag tu mesti tahu mereka telah di tag )
- letakkan banner contest ni di entry anda tu
- dan jangan lupa letakkan link blog ini di entry tersebut
- then satu lagi paling bagus letakkan juga banner contest ini di sidebar blog anda yer
- jgn lupa tinggalkan link anda di ruangan komen di bawah ye

TARIKH TUTUP :
25HB Oktober 2010

ok.. ni penyertaan dari aku ye

ni gambar candid keluarga kami

rasa kelakar bila tgk gamabr ni
entah bila ntah abg lan snap gamabr ni...
tgk la irfan tgh layan songkok dia..
papa tgh tgk irfan main songkok dia tu
syafiqah lak tgh godek kepala papa..
aku lak... ntah ape yg aku gelak dan pandang ntah..
tp inilah gamabr raya kami tahun ni...
kalau xsalah aku ni aktiviti baru pas adegan salam-salaman & bertukar2 duit raya ni...

sape nak join:
aku tag

10 comments:

eRiNsZ said...

uwahhh so cute lahhh

Intan Inn said...

wahhh cute sgtlah..gud luck k..

sall said...

happy family cute3. Gudluck ye.

noie said...

wah.... cutenyer gambar family ni... semua dengan aksi masing-masing... tq sebab jopint kontest noie ni yer :-)

nur said...

candid abis.. suka part syafiqah tu..

ALL IN ONE

MamaYatie said...

ee..bestnya! gambar candid satu family tur..

Farra Dhelina said...

hehehe..klaka la sis..mesti leh menang ni taw..

gdluck ye

Nadra Farissa said...

good picture!! good luck on the competition!!

Iela Fazielah said...

to all: tq semua.. ila pun tak tu le.. tp ila pun mmg suka sgt tgk gmabr ni.. the best candid picture i ever have!

nza said...

good luck ilah...

Related Posts with Thumbnails