Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

cantik tak???? (ala2 Eric Leong)

salam hari selasa semua....
wah.. 3 hari blog berkubur...
smlm kena kursus.... 1 hari xusik blog...

ni... nak tanya... cantik tak????.....

katil ni...

(saje suruh syafiqah posing.... amik gmbar nak tunjuk kat papa le kunun)
pas ni syafiqah boleh ganti Ziana Zain utk model iklan tilam lak.. hehehe
manja xposing fiqah??

hehehe.... ni baru gi ushar2 kat kedai perabot kat puchong ari ahad lepas
mcm biasa... hubby xde.. ada kelas...
aku pun ngan anak2 mengorak langkah....
kali ni xmain le gi soping komplex dah..
kali ni gi kedai perabot dan kichen cabinet lak...
cari quotation dan survey brg2 yg kot2 berkenan...
hehe

set katil kat atas ni pakej bersama almari build-in ni...
skali lagi nak tanya...
CANTIK TAK????

build-in wardrobe ni 8kaki X 8kaki...
harga dia korang jgn tanyer la...
set katil king + almari + 2 side table + meja solek + tilam...
cuba korang teka....
>

>

>

>

>

RM 6000 ok...
hehe... aku tgk je
bkn nak beli pun
kot budget ada lebih... tak tau le..
hehehe

skali nak tanya..
CANTIK TAK???
(aku obses btl tgk semua cerita Eric Leong ni... smapi majalah RRENOVATE dia xpernah miss aku beli tau!!!)

14 comments:

lydzar said...

cantik la

dan harga dia pon reasonable kot dgn pakej barang2 yg dia bagi..kalau pi kt ikea pon mesti mahal lebih kurang jugak.

katil king, best nya!!

mama tisya said...

cantik tp rege pn cantikkkk..suka gk tgk deco2 eric leong

Dilla Ady said...

kak ilah..

cantik mmg cantik tapi duitnye nnti yg kuar pun cantik2 jugak tu..huhuhu..

alahai beznye tgk perabot2 nih sume....teringin nk beli gak..

SyaNa said...

cantek!!!
tgk rege pn tau da cantek
heheee

Iela Fazielah said...

lydzar: itule pasal.. hati sudah terpikat.. tp harga boleh tahn... menggigil gak dengar tu..hehe

Iela Fazielah said...

mamatisya: mmg deco eric mmg cantik2 kan... ila mmg tiru habis utk rmh baru nnt.. hehe

Iela Fazielah said...

dilla ady: aah.. duitnyer sgt2 cantik..... xpe dilla.. skrg ms utk simpan uit.. insyaallah.. ada rezki bl rmh sendiri... deco kaw2 punyer.. mcm kawn akk ni.. dok ngan mak kat 10 thn.. now dah bl rmh sendiri.. dia deco.. xhingat.. duit dah simpan byk le katakan

Iela Fazielah said...

syana: tgk pun dah tau kan..

memorisusuanku said...

canteknya......seronok@bersemangat nak pindah rumah sendirikan...mcm nak kahwin semangatnya...ihikhikhikhik...

nza said...

CANTIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!! cantikkkkkkkkkk sgt...rege pn CANTIKKK...Fuh!!!!

Iela Fazielah said...

memorisusuanku: bkn mcm nak kawin.. mengalahkan org nak kawin..sbb ms kawin dulu duitnyer ciput je...hehe

Iela Fazielah said...

kak nza: ramai yg cakap cantik nie.. ni yg berkobar nak beli ni... hehe

Farra Dhelina said...

ctk la kak..sies mmg ctk

Iela Fazielah said...

farra: itu le pasal.. sib baik.. dpt jugak!!!

Related Posts with Thumbnails