Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

hati sedang gumbira.... lalalalala...

hai semua.. salam pagi jumaat..
penghulu segala hari...
hehehe...
hari ni aku gi keje gumbira je....
muka girang n mulut tersenyum simpul je...
apa kes???

kes nyer adalah berkesinambungan dari kisah balik keje semalam
kan aku kata nak gi rikki kedai KC lagi..
kami pergi kat area puchong lagi...
tp bab paling best adalah.....
aku ajak hubby ke kedai perabot tempat aku tgk set katil & build in wardrobe aritu
aku suruh hubby tgk betul2 set tu...
ok ke.... tak...
believe it or not...? he really love it!!!!
dan paling best.... he choose white colour as i want
and.. at that time.. lepas discuss panjang lebar dan nego the price...dia setuju & make a payment!!!!!


sdg buat payment...

adik irfan sdg minum air free ye...
mama & papa yg penat ckp.. dia sedap minum air...
sebenarnyer dia penat berlari2 dgn kak long tadi
tu yang kehausan tu...

serius... ini adalah brg keempat yg aku dah byr/beli/booking utk rmh baru nnt...
horey!!!!
mlm pun tido sgt nyenyak ok!!!
tak sabar nak tunggu rmh siap...
that bedroom set will be deliver by middle of November...
but kalau xsiap gak rmh lagi.. kami akan mintak tangguh la
bedroom set tu leh rujuk kat n3 ni ye...

apakah barang2 lain yg telah ku beli???
nnt2 le  aku cerita ye....hehehe

10 comments:

SyaNa said...

hehehe berjaya gak ko pujuk ek
syabas!!!

Iela Fazielah said...

syana: itule pasal.... hehehe

Mama AminAzim said...

akhirnye dpt juga ye... mmg cantik wrna putih tu..

Iela Fazielah said...

Mama AminAzim: itule... xsangka lak hubby berkenan gak..

Nadra Farissa said...

waaaaah sronok nye dia pi shopping!! :D.. mcm ni nk pi shopping gaks ar.. ekekek

Iela Fazielah said...

nadra: jom le.... dah buat grill belum.. nnt leh letak brg sama2 kat rmh.. hehe

Shiela Latif said...

seronoknyer...kalau shiela pun memang tak sabar nak pindah... =))

Iela Fazielah said...

shiela: itu le pasal... bila lah ila nak pindah ni....

Farra Dhelina said...

wahhh syiok nya kak!! mesti lagi tak saba nk pindah kan???

Iela Fazielah said...

farrah: bkn xsabar nak pindah.. xsabar nak tido atas katil baru yg beso tu.. skrg ni puner la sempit.. 4 org 1 katil queen ye.. cuab baygkan...

Related Posts with Thumbnails