Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Meja makan untuk dijual

Pengumuman...
(n3 melekat samapi meja ini laku dijual..huhu)

daku hingin menjual set meja mkn rmh ku warna OAK GELAP, 4 seater,
 meja 4segi sama...

masih cantik berseri2 lagi.... sbb jarang2 digunakan...
meja ni kekadang jadi mcm meja hiasan je....
tempoh penggunaan baru 3 thn...

kondisi: 8/10.... sgt teguh dan cantik... cuma permukaan meja calar sikit

tujuan dijual: nak masuk rmh baru dan dah beli meja baru jenis tempered glass

harga jualan : RM500 RM350 (boleh nego lagi)

cara jualan:  cash n carry ( transport tidak disediakan)


pandangan atas


pandangan dekat


sesiapa berminat boleh hubungi saya (Ilah Fazilah) 012-6098480 

9 comments:

nza said...

wah, kalu dok dekat dh g smbar nie.....cantik..

Iela Fazielah said...

itu le kak.... rugi nyer.....

mummy_ayu said...

wah..semua nak jual nie..nak beli baru yer...excited lak baca ila gie beli lampu, beli kipas, pilih cat..ayu pulak yg excited...best!!!

Iela Fazielah said...

mummyayu: bila lg dekat nak pindah rmh ni.. lg berdebar pulak rasa.... brg byk nak packing pulak ni

Farra Dhelina said...

wah dh start menjual...bestnya nak masuk rmh baru kak..thn depan beraya rmh baru la ye..

Iela Fazielah said...

insyaallah farra.... harap2 dpt la beraya kat rmh br ni.. dah delay 1 thn tau rmh ni...

Faizal n Fashitah said...

Perghhh...cantik!.. kalau duduk dekat pasti dah lama meja ni saya sambar ehek. Anyway, salam aidiladha! XD

Hannahadi76 said...

cantiknyee... nak2 pulak dining table saya yg kat dapur tu pecah baru2 ni. bkenan gak console table tu. but nak mebelinya tuh... takde budget sbb nak dekat ngan masuk sekolah ni. ansuran boleh? hehehehe

Iela Fazielah said...

hannahadi76: kalau berkenan meh la beli... konsol kabinet tu mmg ila syg sangat sbb cantik lg n xde problem.. cuma dah lari dr konsep rmh baru.. kalau nak buat ansuran byr 2 kali boleh kot..haha

Related Posts with Thumbnails