Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

anakku me-remp-it!

hehe... tajuk xleh blah.....
sape yg merempit ni??
eceli adegan merempit ini adalah
kesinambungan dr n3 papa gi bl laptop...

kalau nak tau... kat area kedai jual lappy ni ada stall sewa motor & kete kanak2
syafiqah mmg dah merayu2 nak naik moto...
kete dia  xminat...
pelagi.... dr aku dok tercongok keboringan tuggu lappy hubby di setting...
aku pun kasi layan la budak sorang ni nak naik moto


mula2 kak long sorang2 naik.. pastu si irfan lak meragam2 nak naik gak...
pelagi....aku kasik la irfan tumpang kakak dia merempit
selamber je aku....hehe

ha ambik ko...
kakak merempit bw adik..
naik superbike tu....ganaz kak long ni....

stakat seround dua irfan ok lg ...
nak masuk round ke3... dia dah cuak kot..
tgk.. dia adik irfan dah pandang sana sini..
last2 dia merengek suruh angkat dia dr moto tu...haha
nota kaki: adegan di atas adalah bahaya...  jgn tiru mcm saya ye.. ahaks!


2 comments:

lydzar said...

heheh kak fiqah dh besar, siap boleh amek lesen motor dah

Iela Fazielah said...

itu le pasal... kalau leh mmg nak amik lesen gak.. ahaks!!!!

Related Posts with Thumbnails