Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

houz depot

korang??? pernah gi houz depot??
ala.. tempat dia mcm ikea gak... tp ikea byk jual perabot..
houz depot perabot xde sgt le..
byk brg2 DIY dan kichen punyer brg plus tiles2 n deco2 punyer brg


smlm aku cuti... sempat di houz depot kat damansara tu
tp bkn tujuan cuti utk gi soping kat houz depot tu
tujuan cuti sbb kena hantar irfan jumpa pedratrik kat hospital putrajaya
biasalakan.. dah gi spital.. mana de kejap2..
nak register je sejam...
tunggu jumpa doktor... 2 jam.. last2 ,1/2 hari jugak le dok kat spital

so far irfan sihat... cuma mslh dia adalah dia ada alergik kat leher dia
doktor syak ekzema...entah le....

cite pasal houz depot... mmg best!!!
sampai nak tercabut lutut dok jln mundar mandir dlm tu..

dalam sekelip mata.... RM700 duit terbang..
brg yg dibeli... sinki smapi Rm400 sebiji... bathroom set sebiji & cermin 2 biji...
sgt puas hati.... sbb 1 brg utk Kichen cabinet dah dpt..
barg yg telah dibeli dan tlh disimpan dgn selamat kat stor bwh tgga rumh baru ku
harap2 selamat la....

water tab xbeli lg dan dapur & hood pun xbeli lg...
kontraktor pun xconfirm lg...
1 yg best kat houz depot ni... dgn pembelian RM100 dpt voucer Rm3..
so.. smlm aku beli Rm700 dpt voucer tunai RM21.. berbaloi beb!!



dan xlupa gak... sampai jugak aku kat dpn opis baru hubby smlm... huhu

8 comments:

lydzar said...

lalu lalang mmg berpuluh2 kali dah. tp takdek benda nk carik kt situ so tak penah singgah :)

mahalnya sinki akak beli tu

mummy_ayu said...

pernah gak dgr..tapi lum sampai lagi..best ek?

Iela Fazielah said...

lydzar: kira abis murah utk kualiti dia tu... harga asal Rm800 lbh... kira spruh harga la... ketebalan 1.2mm.. sgt2 tebal.. encik zul yg rekomen srh amik... sbb pakai duit akak... huhu.. kalau dia bl mungkin yg Rm120 punyer kot...haha

Iela Fazielah said...

mummy_ayu: kalau ada benda menarik utk dibeli.. mmg sesuai la pegi... hehe

nza said...

ha.ha.ha....2 in 1 xtvt la nie....

kesiannya irfan..ttp skrg musim panaz lg la senang kena jangkitan kulit.....

Iela Fazielah said...

kak nza: irfan ni bkn sbb panas dia dpt jangkitan kulit.. tp mmg ruam kat leher dia tu xpernah hilang.. kot hilang pun 2hari pastu dtg balik.... sian irfan

mizzura said...

salam...
kiranya sini murah2 tak..memang ada plan nak singgah houz depot...

Iela Fazielah said...

mizzura: mmg murah.... byk choise.. tp better pergi yg kat jln TAR dpn pertama tu.. kat situ lg besar dan byk brg banding kat damansara ni

Related Posts with Thumbnails