Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

ape hadiah aaniversary thn ni???

1. sayang.....
boleh x saya nak hadiah Jam tangan Swach baru???

jawapan: jam tgn awak dah kat 6bijik... bape bijik awak nak???
me: kedekut!!!! &@#$%^&&

2. sayang....
boleh tak saya nak sebijik parfume EDT bodyshop je yg murah tu... parfume sy dah nak abis ni...

jawapan: haram org pompuan pakai wangi2 utk org lain..
me: poyo je! mencik!!!!!%^&*(

3. sayang....
boleh x kita gi spa 2 org urut baek punyer maklumle dah 6 thn kawin... saya nak booking online kat MILKADEAL...kat Damas

jawapan: jauh tu.... xkuasa sy nak gi jauh2... xde tmepat lain ke??
me: murah tu.... bkn leh dpt... jauh tu pela sgt... eeeiii geramnyer... nak je aku cekik2 mamat ni....!@#$$

4. sayang.....
pekataka kita mkn best2 kat restoren mahal??

jawapan: awak nak gi mana?? awak pernah rasa ke sedap ke tak??
me: xpernah la pulak.... #____# argh!!!

5. sayang.....
boleh tak kita gi buat photoshoot gmabr kawin yg baru dgn anak2.. pastu kita print besar2 nak letak kat kepala katil... mesti cantik

jawpan: xmoh la.... awk je nampak kurus... saya x... xfair
me: argh!!! tensi.. semua xmau...

apa mamat ni mau??? aku pun xtau...
adakah bakal xdpt pape>???

oh noooooooo mencik!!!!

22 comments:

Ayuraza said...

BW...selamat berkenalan..meh singgah umah kita meh..hehe

lydzar said...

heheheh ntah2 kt mulut je dia cakap taknak kak..dalam byk2 idea tu, mesti ada salah satu yg dia setuju kot..

mummy_ayu said...

tak leh nak komen apa la bab nie..
sbb hubby ayu pun buakn yg jenis romantik...sabar je la..

Amiizaa2001 said...

hehehheheheh lawaklah hubby mu ilaaa....:):) ada jerk alasannnya:)

iduraz said...

hehee, mesti dia ada special lagi dr tuh..sebab tu tak setuju jerk..ahakss

mamalieyna said...

hikhik..sabar jerlah..en suami kita pun mesti lebih kurang gitu jwpn dia...dh la anniversary ujung mei ni..hukhuk..

MamaYatie said...

huhu...sepesen laki kita ilah..dah ler anniversary kita sama..huk3x

NzA said...

kelakar pn ada baca dialog tu ilah...dulu pernah gak mintak hadiah besday dgn suami akak, nk tau, dia hadiahkan kad besday dr manila kad yg besau gedabak..sakit hati tau!!!!!

Mak cik leez said...

same la kite..annyversary kat rumah ajer, samil tengok tv, buat muka bodo..huhuh

- dieyana - said...

iela-uhuhu, sama la ngan diana, usband diana pun susah, kalau bab nk romantik/mintak2. tapi harap2 sgt thun ni dpt salah satu drpd berpuluh2 yang didamkan..hihkihk.

-eh mana tau iela, ntah2 suami iela dh ada nk buat suprise kot, heheheh, nyedapkan hati sendiri.

Iela Fazielah said...

ayuraza: hi.... nnt ila gi skodeng blog u ea

Iela Fazielah said...

lydzar; mungkin gak.. tp entah la... mulut dia mmg jahat...!!hehe

Iela Fazielah said...

mummy_ayu: samala kita... hubby xromantik

Iela Fazielah said...

amizaa2001: kalau dgr ayat dia ckp mcm lawak.. tp geram je..hehe

Iela Fazielah said...

idurazz: mungkinkah ada??mungkin xde.. emmmmm.....

Iela Fazielah said...

mamalieyna: samala... hujung minggu ni..28mei...

Iela Fazielah said...

mamayatie: aah.. date anniversary kita sama... susah org xromantik ni... penuh dgn teka teki... last2 xdpt pape pun

Iela Fazielah said...

kak NZA: kalau dpt kad besar gedabak tu ada byk makna tu... hehe..tp kira romaktik gak tu...

Iela Fazielah said...

makcik leez: kalau dok rmh tgk tv je mungkin x kot.... kena ajak keluar jugak... tp hadiah je xtau dpt ke tak

Iela Fazielah said...

dieyana: itule pasal.. kita hint2 la sikit ek kat dia.. kot2 termakbul salah satu.. bahagianyer

sumysya said...

x nah dpt pun adiah anniversary,,klu dgr org dpt,,,best jer dgr,,sokmo blanje mkn jer...

Dilla Ady said...

same la kite kak...laki tak brape nk romantik...

agaknye makin lame makin tak romantik kot..last2 tak sambut pun agaknye kan..

Related Posts with Thumbnails