Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

salam jumaat...

Assalammualikum  wmbrkt...
salam hari jumaat ye kengkawan...

isyh2..kejap je dah jumaat kan..??
kejap je masa berlalu ek??tetiba dah tgh bulan...
eh bukan... dah nak masuk hujung bulan dah pun...
minggu depan dah nak gaji ek???
gaji bln lepas pun mmg dah hampir xberbaki...
bln ni byk betul belanja.... isyk3.... 

arini bkn nak citer pasal gaji...
tu lumrah lakan... keje.. dpt gaji... byr itu ini..
beli itu ini... pastu abis.. pastu dpt lagi gaji... itu la resamnyer..

arini ada sambutan hari guru kat sekolah syafiqah..
dpt mesej since hari rabu..xperlu bw beg skolah...
just bwk jajan je ke sekolah utk mkn sesama nnt..
aku xbape gemar bg jajan..so aku singgah kat gerai nasi lemak area rmh..
bl karipap 21biji..... masuk dlm tupperware n antar kat sekolah..

skali smpai sekolah.. rupanyr ada 2-3 parents je termasuk aku bg karipap n mknn agak berat..
org lain mmg bwk jajan.... gula2 jgn citer.. tinggi mcm bukit
keropok twisties la, mami la, kacang la, sumi la... mmg byk..
harini kenyang syfiqah mkn jajan...

esok lak.. ada hari sukan taska irfan..
irfan pun join aktiviti sukan?? kelakar pulak budak 2 thn lari nak kutip brg..
xtau la nak join ke tak... kena byr RM20.... hubby xmau irfan join
tp esok jugak syafiqah kena gi tadika ho utk latihan menari n aku kena ke ABIM utk sesi perbincangan dgn cikgu ABIM tntg prestasi pembelajaran syafiqah... 
tgk la mcm mana bdn ni leh bg dua... mungkin irfan xjoin hari sukan tu kot..

korang pulak weekend ni dah plan nak buat pe yek???
selamat berhujung minggu ye kengkawan....

6 comments:

♥MiZz-siHa♥ said...

dgr semua orng cite pasal anak sklh..xsaba nak tunggu anak g skoll..

mummy_ayu said...

emm..weekend nie lepak kat umah jer..tgk plan nie aktiviti apa la nak dibuat..hubby keja..busy..
happy weekends dear!!

lydzar said...

wiken ni nk duduk rumah dan tidur..haha kalau boleh tidur la kan..

Iela Fazielah said...

mizz_siha: ala... xyahtunggu gi school..kalau anak antar nursery mesti ada aktiviti jugak

Iela Fazielah said...

mummy_ayu: seronok tau dok rmh je... relex.. masak....tido.... haeven... paling lebih nak buat.... kasi anak main dpn rmh main bola ke....

Iela Fazielah said...

lydzar: ada anak kecik nak tido siang tu mcm dalam impian je.. hehe.. tp boleh.... tutup pintu, jendela, tv... buat pura2 tido ramai2... kompom leh tido punyer budak2 tu

Related Posts with Thumbnails