Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

on 28th May 2011 @ Sunway Pyramid

last saturday...the day we were celebrated our Anniversary day...
@ Sunway Pyramid Shopping Centre.... at 11am we arrived there...
the 1st thing we did r.....

Q ing for buying this ticket
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

 skali tiket sudah tukar jd movie ni pulak
v
v
v
v
v
v

v


eceli.... plan sebenar nak tgk citer Kungfu Panda....
tp dah la keluar lambat...
pastu bz samapi lupa nak booking tiket sehari awal utk tgk movie ni...
memandangkan dah beratur almost 40minutes.. skali smapi kat dpn counter...
movie Kungfu panda dah sold out untill 4pm punyer masa...
xkan nak beratur sia2 kan??? Nur Kasih jugak sold out...
pelagi... beli jelah citer Pirates ni.... nasib la irfan n syafiqah tgk movie ni

tp pop corn papa awal2 dah beli...
ingatkan dpt tiket leh terus tgk...
skali movie stat jam 1.30pm.... so.... dok tepi escalator.
layan popcorn anak beranak

sementelaah tu...
hasil bodekkan nak mkn kat restoren mahal
telah berjaya......
restoren pilihan yg terigin sgt nak gi mkn tu adalah...


kisah pasal mkn....next n3 ye....
mmg best la......
1st time mkn le katakan... jakun u...
juga nnt kisah tgk wayang.... kelakar....tunggu....
daaaa

8 comments:

lydzar said...

happy anniversary!

bubba gump tu mmg saya aim je nk pi, tp ntah bila la nak masuk. kt the curve pon ada

mummy_ayu said...

wah...ayu pun plan nak bawak ian tgk kunfu panda..tak tau la bila..iris..emmmm....tak tau lagi la...

Nana said...

amrul sebok dok ajak aku tgk kunfu panda
kalaw pirate ni awal2 aku dah ckp ngan dia aku mmg xsuke haha sebab aku mmg xfollow cite tu..xminat epik2 ni

Dilla Ady said...

tak dapat bayangkan camne irfan kt dalam panggung...behave ke die?

Iela Fazielah said...

lydzar; tq... kena cuba mkn kat Bubba Gump ni... mmg sedap... berbaloi2....wlaua kena byr rm170++..huhu

Iela Fazielah said...

mummy_ayu: better booking tiket dulu.. jgn bl kat situ...ramai org...

Iela Fazielah said...

nana: pergi la tgk.. ila xtau bila nakpegi lg... tp citer pirate tu pun ok la... best sgt.. kelakar pun ada

Iela Fazielah said...

dilla: behave sgt la tu irfan... mcm2 hal tau

Related Posts with Thumbnails