Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

wordless thursday

salam korang...

just nak kongsi gmabr2 kemeriahan ke Sunway pyramid weekend lepas atas invitation dr Wyeth S26 club
enjoy....

 free photoshoot for S26 club members..



 she's joined all the games...

 lastly she gets the certificate n goodybags

the certificate...

also... susu sgt2 murah...
so harus beli byk2 simpan stok...
kami beli 1 katon = 6 tin 1.6kg = RM408.00 shaja..murahkan?? 

lastly...
hasil dari ke sini

xlupa juga sekuntum bunga utk mama sempena Mothers Day 8 May yg lepas

11 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

rugi la kita tak pi, ada dapat invitation thru sms tapi tak pi papa ada traning, tapi now balqis dah tukar susu enfakid...hu..hu...

notti netti said...

uish bestnya.....nampakk cam meriah.

Iela Fazielah said...

anje: dah tukar susu ea? harga enfakid lebih kurang je harga progress kan??

Iela Fazielah said...

nett: best sesangt!

♥MiZz-siHa♥ said...

1 katon borong...bnyk tu..hehe

Amiizaa2001 said...

hehehhehe tgk gambo mcm kat beijing:)

Dilla Ady said...

cantik la gambar yg satu family tu...nmpk fiqah da besau da..cam anak dare da..

Iela Fazielah said...

dilla: mmg dah besor pun... kuat bebel mcm mak dia... suka melaram n mcm2 lg la

Iela Fazielah said...

mizz siha: stok 2 bln.. 1 bln pakai 3 tin 1.6kg tu... so dpt jimat rm60 sebulan...patut aritu bl 3 katon terus.. stok smapi hujung thn..haha

Iela Fazielah said...

amizaa: itu le pasal.. mcm kat beijing gitew... haha

mummy_ayu said...

betul2 punya borong tu, yelah dah jumpa murah....siap dpt bunga lagi..best!!

Related Posts with Thumbnails