Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Sedap jugak KFC Chicken Chop ni ea..

last friday...
tetiba teringin giler nak mkn KFC chicken chop ni
asyik la tgk kat tibi je..
xpun tgk kat surat kabar.. harga leh tahan xmahal...

so.. singgah KFC beli tapau jek
bawk balik ke opis utk lunch

eceli utk org diet mcm aku ni KFC ni mmg kena elak2an..
tp skali skala kan.... kang kempunan lak..
eceli aku teringin nak mkn tat KCF tu.. tp dah xde..
terus kempunan di situ kan..

ok.. lepas keluarkan mknn dlm kotak msk pinggan
mmg superb sedap kuah dia...

itu wedges aku rasa sikit je.. tu pun sebijik xabis.... karbohidrat kat situ 
yg lain aku bg kwn aku mkn...
aku nak mkn ayam je..yum..yum
ayam pun mkn isi je.. kulit curik2 mkn sikit..
bayau mahal weh.. kulit la yg buat KFC ni jd sedap dimkn kan 

close up sikit...
clear gak gmbar ni ek w/pun pakai hp..

last skali..
pekena jagung rebus ni...

ni pun rasa sikit je..
jagung pun xsesuai dimkn utk org diet..

9 comments:

MamaYatie said...

keke..ni ler agaknya gaya org diet tp teringin nak makan jugak

lydzar said...

berapa rm meal ni?

mamalieyna said...

ihiks...nak diet kena control2 makan kan..tp teringin tetap ada..hee~

Nana said...

xpnh lg try makan
ramai kata sedap

Iela Fazielah said...

MAMAYATIE: tule pasal... nak mkn gak walau diet... janji rasa... aritu dah kempunanan eggtart

Iela Fazielah said...

lydzar: meal ni mcm harga snackplate..rm 9.90..

Iela Fazielah said...

mamalieyna: mesti ado... bkn manusia tu xde nafsu..haha..

Iela Fazielah said...

nana" cubalah.. sedap

mummy_ayu said...

dah try gak sekali hari tu..ok la..sedap gak..

Related Posts with Thumbnails