Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Jom reward diri dgn soping!!!!!yeah!

td pg aku tulis n3..duit gaji dah tinggal belen2 je....
skali.. tgh buat keje... dtg la sorang hamba Allah dr fakulti ni..
dia dtg bwk voucher u.....owh... aku sgt bersyukur...
payment mengajar yg tersangkut2 dulu ...akhirnya kini berada ditgn ku...wallawei!
so pelagi....
call kwn opis... stat kete.... zoooom ke Pej Bendahari gi cash duit...!
walla!!!! beberapa rat RM dlm tgn...horei!!!!

td lunch... terus buat operasi jln2...
stat kete terus drive ke Mines...otak masih kosong... xtau nak beli pe..
tp target nak jln2 cuci mata smbil kot2 tercuci dompet yg agak berkepuk uang dlm tu hehe...

dah smapi nampak kedai jam Swatch n G-Shock.
owh.. br aku ingat... kehulu-kehilir aku bwk jam swatch aku sbb nak ganti bateri
asyik la lupa..
skali tanya.....diaorg xjual bateri...cis... pela...
nampaknyer kena gak turun Alamanda gi butik Swatch ni....
jam tgn hadiah b'day tahun 2006 + adiah lahirkan syafiqah dulu...

giler oldish betul jam aku ni...tp sgt sayang aku kat jam ni
asal pakai mesti ada org tegur kata lawa... vangga u!

ok... terus operasi jln2 lg....
baru teringat..... kasut croc aku dah rosak tapak dia...
kasut ni pun satu.... aku bl ms aku disahkan mengandungkan irfan thn 2008..
giler lama aku pakai kasut ni....harus aku tukar yg baru.... 

berjasa betul kasut crocs sassari ni...
dulu bl sepasang ni kat rm200 tu...tp pakai 3thn.. berbaloi la kan..
so td singgah kat Crocs Outlet the mines ni..
aku sebenarnyer allergic dgn butik outlet ni..
tp apekan daya.... nafsu menggelodak nak bl kasut baru...
nak turun MV smata2 nak gi cros.. xkosa mak..
so td.. aku smabar la sepasang kasut baru....

yessza.. sepasang crocs cyprus brown...walla... harga rm109 je...
kalau bl kat butik rm 279.... tp ni outlet.. lebih dr half dapat..
tu pun design lama ni.... tp jadila.. aku suka pakai crocs mcm ni utk gi keje 
harap ok le...hehe...

nak soping lain... sayang duit lak...
kalini nak simpan... xmoh belanja2...
rewrd diri dgn sepasang crocs baru...kira ok la...
asyik lekatkan brg rmh je... :P
hubby pun dah pesan.. no more brg rmh...
kot aku giler nak bl gak.. aku aim nak bl pasu je..
nak tanam pokok kelapa palma... hehe.... 
ok la... cukup la n3 utk ptg ni...
hati gumbira sbb dpt kasut baru... yey!

19 comments:

iduraz said...

jam kita sama la...sangat sayangkan jam itu kerna hadiah birthday dari hubby masa kitorang masih cintan-cintun dulu..huhu

- dieyana - said...

dlm pada duit gaji belen, dapat rezeki mengajar ye, alhamdulillah..dapatlah membelai diri dgn kasut crocs. suka!! crocs yg diana pakai skang dh lama bebenor, nk kena tukar crocs baru jugak ni..;-)

mama tisya said...

best2 shopping..shoping kn terapi minda..ehhehe

**iela psl voucher milkadeal tu, stiap promo tu ada time bole BUY , bila abis time tu so tkdpt la rege promo, kalo p direct kt tmpt spa tu, tkdpt rege tu tu psl kalo bli voucher spa thru miladeal tu just print and bw ke spa time kita dh wt appointment..phm ke

mummy_ayu said...

memang cantik jam tu...
wah..shopping diujung2 bulan.. :-)

Iela Fazielah said...

iduraz: jam tu sgt cantikkan???? tp tp dah ushar2 gak nak bl jam swatch yg lain... last bl jam thn 2009... harus bl jam lg ni..

lydzar said...

tiap kali deliver, hubby akak bagi hadiah ek..bestnya mcm tu :D

Iela Fazielah said...

dieyana: harus bl baru tu.... kang pakai lelama kaki bau asem...hahah....

Iela Fazielah said...

mamatisya: pasal milk a deal ni ila paham.... nak gi booking gak la... hadiah anniversary.. gi urut badan...walla

Iela Fazielah said...

mummy_ayu: tq.... bkn hujung bln lg ni... tgh bln ni..hehe

Iela Fazielah said...

lydzar: hadiah xseberapa... yg penting tanda mengingati tu....dia jugak buat kita smpai terkeluar sikecik berderet2 tu..hehe...

- dieyana - said...

hahahha, bau asem, kelakar! tapi yg bestnya crocs ni tk de bau sgt....(mcm pernah cium..ahhaha)

Jaja said...

auwww..bestnya shopping. org pompuan ni kan perangai suma sama je kan..klu kuar tu dpt beli selai spender pun dah sengih lebar kemain..janji balik tu ada bawak beg plastik/paperbag..hehehehe

chichi said...

jaja-kelaka la..hahaha..tapi mmg betol pon...

kak dieyana-kahakahakaha kantoi..cium kasut ye...

lebih puas hati shopping guna duit sendiri kan..

Iela Fazielah said...

dieyana: haha... xde la..memain je... tp kalau byk jln... kaki berpeluh boleh berbau tau...

Iela Fazielah said...

jaja: setuju... walau selai /1barg.. dah epi sgt...terapi tu

Iela Fazielah said...

chichi: haha.... sgt puas hati.... balik buat2 hentak kaki depan hubby... xyah ckp.. nnt dia terperasan sendiri.. eh... bila beli kasut baru>? seronok sgt..! sbb xkaco dia pun

Nana said...

wah cantik la jam tu
kasut croc aku xpernah bli ori hahah xmampu weh

NzA said...

minda terapi tu ilah.....

cantik kasut..mmg selesa dipakai.

alyyani said...

tp mmg lawa la jam tu kak. tak nampak old fashion pun. malar segar gitu. sy kalau beli crocs budak pun kat outlet mines ni je. harga murah..

Related Posts with Thumbnails