Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

pernah tak korang taip n3 panjang2 pastu bila post n3 tu hilang @ tinggal separuh?

panjang giler tajuk aku kan???
tu je tajuk aku leh taip... sbb xleh pikir lain dah..

ok..tajuk yg aku highlight ni mcm ni..
aku kan... selalu taip n3.. aku dah karang ayat baek punyer...
panjang2 lg tu...
kira bila dah siap taip aku tunggu kat bwh tu tulis SAVED dulu
pastu bila dah sure save semua karangan aku tu..
baru aku tekan kat button PUBLISH POST
bila dah post pastilah keluar ayat tulis dah SUCSESSFULL kan..
pastu bila aku tekan VIEW POSt..
skali baca n3 aku tu tinggal sekerat je...
hangin xhangin korang rasa...
kat 1/2 jam taip n3 cantik2 punyer ayat..
skali hilang weh!
siap dah upload gmbar mcm2...

pastu korang bayangkan nak karang balik hayat...ingat2 lupadah
pastu ayat 2nd time korang taip xsebest ayat pertama korang taipkan..
hangin giler haku ok!!!

mcm n3 b4 ni.. pasal tarikh arwah meninggal..
aku post ada ayat last bwh tu lepas gmbar kubur arwah..
skali apsal tinggal sekerat je... hangin lg aku kat sini...

paling haku angin... ada 1 n3 pasal aku n jiran aku buat BBQ mkn labor day tu
leh pulak tinggal sekerat cerita bila dah post..
bila aku edit balik..pastu post.. tinggal suku lak cerita tu..
skali aku terus tekan SAVED AS DRAFT.... aku hangin dah..
tp aku pasan kat dashboad dah keluar tajuk tu.. tp korang tekan xde kan 

tu la just nak tanya korang je,..
kot aku sorang je hadapi masalah ni
kot kalau korang pun alami gak....
bg sket tip kat aku cara nak tangani...
tulun ye kawan2 ku semua yg baek hati..... ;).....

6 comments:

lydzar said...

ermm setakat ni tak penah pulak jadi gitu. biasanya mmg tunggu gak dia abeskan auto-saved tu. then saya post dan preview semula dgn cara terus bukak url link blog saya je kt new tab..mmg jarang klik kt view post

Iela Fazielah said...

tu la lydzar... kira ok la xpernah jd... tp bila pikir2 balik..selalunyer n3 disebelah petang la selalu jd camni.. sbb akak leh taip n3 lepas opis hour..

mummy_ayu said...

ayu pun tak pernah pulak..
selalunya saved betul2..than save baru kuar..ok je plak..

bobhandburry said...

Salam kunjungan.. blog yang menarik... keep up bloging.. singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

Dilla Ady said...

dilla pun tak penah lagi kena camni tau kak..

biase kalu ade problem..black out ke ape...die saved as draft..kan die otomatik saved kan..

cube akak rujuk ngn yg pakar kak..

Zezebel said...

Memang selalu kena macam ni, bikin panas jer. Biasanya jadi bila celcom BB slow.

Related Posts with Thumbnails