Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

cian dia.. kena buli

ini adalah kisah benar adik beradik ini.... seharian inilah keje mereka berdua..
seharian jugak... kalau mama xjerit2 mcm tarzan mmg xsah...
kalau xkakak buli adik..... adik buli kakak..
tp paling byk... adik kena buli dgn kakak ye....

ni kerja si kakak pada si adik yg jd pak turut je...

kisah buli pertama.... kena tampal

mula2 kakak syafiqah tampal diri sendiri dulu.... 
dah xtau nak tampal mana,,,
bila adik br bgn tido dtg kat dia....
adik pula kena tampal

cian adik kena tampal dgn kakak long.. adik redha je


tgk lah kak long...suke giler tampal menampal.. 
smapai muka sendiri pun dia tampal

kisah buli kedua.... tolak

sila lihat gmbar ye

adik irfan dah kepenatan kena tolak kak long naik truck..
patutnyer kakak la tolak adikkan??


camnilah kisah mereka berdua tiap2 hari...
kekadang rasa kelakar pun ada...
anak2.. penyeri kehidupan....

6 comments:

adianiez AIDA said...

hi hi hi bab tampal menampal tu memang standard kakak buli adik hi hi... syuhada pun sering kena mangsa tampalan kakak tau.

Farra Dhelina said...

hehehe alahai kesian nya adik kena buli ye..

klaka lah kakk naik kete tu..kamu dah bsr dah dr kete tu..

* yeke lambat kak bukak blog sy?dekat sy ok pulak, mgkin ntwrk kot kak, takpun, pic2 kat blog sy besar kot kan..

Iela Fazielah said...

adianiez Aida: mmg pun.. kakak mmg suka buli adik kan...hehe

Iela Fazielah said...

farra: maybe gak la... pic kamu beso2 tu yg lambat tu kot

nza said...

ha.ha.ha..kelakar lak tgkkn kak fiqah buli adik nie.....biasa la budak2 ilah....

Iela Fazielah said...

kak nza: tu lah pasal... sedang membiasakan diri lah ni....

Related Posts with Thumbnails