Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

"CONTEST KENANGAN RAMADHAN & SYAWAL"

Julung-julung kalinyer cik Sall menganjurkan contest sempena pembukaan blog contestnyer.. bertajuk "CONTEST KENANGAN RAMADHAN & SYAWAL", contest ini diadakan untuk menyingkap memori sepanjang bulan ramadhan Al-Mubarak dan Aidilfitri yang telah berlalu.... best2!!!

Anjuran Cik Sall & Cik Adyshariz....



Syarat - syarat pertandingan


1) - Menjadi Follower Blog "A story to remember " dan "SallDann"
~ dah lama join nih~

2)- Mempunyai Blog
~ mmg ada lah ye~


3)- Buat Satu Entri berkenaan contest ini, dan sila copy banner di atas & link balik
~ ok.. sesapa nak join leh klik kat sini ye ~

4)- Letakkan Banner kat Sidebar dan link ke entri ini
~ dah ~


5)- Boleh letakkan 1 @ 2 keping gambar yang Menarik berkenaan Puasa dan Hari raya
~ ini lah gmbar yg dipertaruhkan...

Gambar pertama kenangan masa Ramadhan tahun lepas
ni gambar ramadhan tahun lepas..
bersama family in law..
lepas buka puasa kami solat  maghrib bersama
sementara nak tunggu solat isyak pulak
kami celebrate  potong kek b'day kami (aku, mother in law & adik kamal (BIL))
yg lahir di bulan September...
sungguh meriah sgt masa ni

ni pulak kenangan semasa Aidilfitri thn lepas
ni gambar kenangan masa bermaafan di pagi raya bersama ahli keluarga
gambar kat atas tu aku xtau ape motif aku senyum..
ke masa nak stat salam kena senyum dulu kan
pastu baru lah aktiviti jurai2 air mata mintak mahap kat mak abah..
hahaha... sekian kisah ramadhan & syawal ku



6)- Ceritakan serba sedikit mengenai gambar
~ dah cite kat atas~
7)- Nak buat puisi, lagu, pantun, karangan, tulis 2 baris je pon bole saja.
~ cerita pendek je ~
8)- Kemenangan di tentukan melalui gambar & Entri yang menarik hati juri
~ ok ~
 9)- Dah siap semua di atas, Sila tinggalkan komen beserta link Anda
~ ok ~
10)- Berikan sekali Id Follower dan Alamat email supaya senang di jejak.
ID Follower :

6 comments:

alyyani said...

K.ILA, GMBR 1ST TU BEST. BERTELEKUNG POTONG KEK. MMG LAIN DARI YG LAIN. LELAKI YG KT TEPI TU SEBIJIK MUKA MOMOK. SURE ADIK BERADIK NI KAN? HEHEH..

Iela Fazielah said...

alyani... mmg adik beradik momok le.. dah tu.. kata kat rmh mak mertua... mmg happening masa ni

nza said...

bestkn bila tgk pic rasa yg lepas2..tiba2 rindu kg...gud luck...

Iela Fazielah said...

kak nza: mmg rindu kat mak abah n rindu nak balik rmh mak abah.... thn ni ila beraya rmh mertua

sall said...

Ok Lulus. Gudluck sayang.

Adyshariz said...

salam ilah.. entri dah d review gud luck ya..

Related Posts with Thumbnails